Служител на спортен комплекс в Бургас е посегнал на дете

Служител на  спортeн комплекс  в Бургас е ударил 10-годишно момче. За скандалния случай сигнал в медиите подаде го бащата на момчето. Случаят е от 5 август. Актът на насилие е извършен след тренировка по плуване.

Петър Петров е бил ударен докато е бил в асансьора. Първа за случката разбира секретарката на клуба по водна топка София Калинкова. „Вечерта на 5 август бях извикана от група деца, които ми казаха, че Петьо е бил ударен. Аз се втурнах в басейна. Забелязах момчето, свито до асансьора, плачещ, свит на кълбо. Опитах се да го успокоя и да разбера какво се е случило. От децата разбрах, че служителят по поддръжка го е ударил. Потърсих този служител, който ме посрещна с думите „Аз само го пернах зад врата”. И започна да се оправдава. Аз му казах, че няма право да пипа децата и да ги заплашва”, обясни в ефира на Нова телевизия тя.

Община Панагюрище проверява дали 2-годишното дете е бито в детската градина

Калинкова е информирала за случилото се треньорите и родителите на момчето. А майката на Петър разбрала, докато била на работа. „Обади ми се една от майките, която ми каза, че детето ми е ударено. Нямаше как да изляза от работа и много се притесних. Когато се прибрах той плачеше, не можеше да се успокои. Цяла вечер не е спал”, обясни Юлия Качакова.

Според треньора Светозар Владков Петър Петров не е предизвикал служителя. А той вече е подал молба за напускане, но родителите не са доволни от това.

Коментари

 1. 2020.08.14 | 13:18
  Бой по такива келеши, аман от безнаказаност! Такова чудо като масова липса на възпитание и наглост в България не е имало. Като отказват т.нар "млади семейства" да се заемат със задължението си да учат децата какво може и какво не може, то улицата ще ги научи. Човек да се моли да не са му съседи такива!
  1. 2020.08.14 | 16:43
   А тази желязна тръба знаеш ли къде ще влезе, само да те видя с нея! Заминавай за Норвегия, комплексиран либераст такъв!
  2. 2020.08.14 | 13:38
   определено не си добре. Трябва да се прегледаш бе човек.
  3. 2020.08.14 | 13:29
   Яж ми кypa, бе комплексар! Ще биеш чужди деца, а? Ако знаех кой си щях да те при чакам някъде и да ти разбия лицето с желязна тръба. Улицата щяла да го учи. Майка ти проста, да e6а! Дано пyкнeш бавно и унизително в лaйнa! Всеко които бие чужди деца заслужава да бъде изнacилeн и пpeбит. Дано ви застигне клeтвaта или съдбата ни срещне. Ще ви оставя в инвалидни колички доживот!
 2. 2020.08.14 | 13:50
  Пpocто, бедни и озлобени българи, само от коментарите ви личи какви долни утайки сте. Нахвърлят се върху някакво лапе, ще кажеш, че е най- големия пpecтъпник. А когато видите на улицата истинско пpecтъпление бързо се изнизвате и се правите, че не сте видели нищо. Защото сте страхливци! Вие си заслужавате бедността, мизерията и унижението, на което сте подложени! Даже ви е малко! Гeнoцид ви трябва на вас. Чистилището ви чака, мpъcни oтpeпки!
 3. 2020.08.14 | 10:00
  Гледах го по тв.Голяма новина!!!Една маЙка от тия, дето разрешават на децата ВСИЧКО.Някакъв чичо го пернал зад врата, явно е имало повод.Малкото келешче беше там, с артистични заложби, видимо се кефеше, че за пореден път явно си прави каквото иска безнаказано..Още една патка имаше, с мамето ореваха орталъка...
  1. 2020.08.14 | 13:43
   Тоя чичо ако аз го "перна" зад врата, понеже ме дpaзни, че е дъpт, бедeн и oзлoбен кoмпмекcaр няма да може да стане от земята. Много е лесно да посягаш на деца, обаче трябва да си готов за последствията. А те понякога свършват в болницата и после и валиден стол. Като си бияч ще ядеш шамарите ама не от 10 годишни деца.
 4. 2020.08.14 | 13:36
  не казват какво наистина е станало. Лапетата е възможно да са блъскали врати да са трошали това онова. И ако е така малко дисциплина никога не е излишна. Едва ли е било просто ей така. Само за да си загрее ръцете човека. Няма ли камери? Записи. Понякога се прекалвява с толерантността.
  1. 2020.08.14 | 13:39
   Koи сте вие, че ще посяга те на когото и да било!? Особено на дете. Виждал съм ви по улиците как се правите, че не виждате, защото сте cтpaxливи мишки, а пoслe из6ивaте кoмплeкcи тук. И нaй- много cpeщу някое дете, което няма как да ви отвърне. Mpи куче!
 5. 2020.08.14 | 10:13
  Бой по малкия нагляр! Много крехки станаха децата(пардон-гейчетата). Моето го шамариха по 5 пъти на ден зад врата . Днес е национален състезател
  1. 2020.08.14 | 13:37
   Умpи бавнo и мъчитeлнo, Венци! Дано "националния състезател" да те целува студен на масата скоро!
 6. 2020.08.14 | 11:12
  Не съм гледал репортажа, но съм на 100% сигурен ,че малкия си го е залужил , за да отнесе шамар. Виждал съм 9- 10 годишни да псуват като каруцари
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет