Граждани с демонстрация пред посолството на Беларус

В отговор на събитията в Беларус - български граждани се събраха пред посолството на страната в София.

Те изразиха солидарност към случващото се с демонстрантите в Минск и обявиха подкрепата си към тях.

700 протестиращи арестувани за ден в Беларус

Човек от семейството ми е от Беларус и изпитвам това много силно и много лично. Не е приемливо в XXI век хора да ги бият, да ги арестуват, предаде БНТ.

Не може такова нещо, когато искат просто да си изразят мнението. Мисля, че е нужно ние като българи да покажем солидарност на един приятелски народ.

Коментари

 1. 2020.08.14 | 06:13
  1. ЦЯЛОСТЕН АНАЛИЗ НА ПРЕХОДА И ДЪЛГОСРОЧНИ ПРИСЪДИ ЗА ВИНОВНИЦИТЕ ОГРАБИЛИ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ПРЕЗ ПЕРИОДА 1990 – 2020 ГОДИНА. КОНФИСКАЦИЯ НА ПРИДОБИТОТО ОТ ТЯХ ИМУЩЕСТВО, НЕЗАВИСИМО ОТ МЕЖДУВРЕМЕННА ЕВЕНТУАЛНА ПРОДАЖБА ИЛИ ПРЕХВЪРЛЯНЕ НА ДРУГО ЛИЦЕ. 2. БРОЙ НА ДЕПУТАТИТЕ – 120 ДУШИ. 3. ПРЕМАХВАНЕ НА ДЕПУТАТСКИЯ ИМУНИТЕТ И ВЪВЕЖДАНЕ НА МАНДАТНОСТ ЗА ДЕПУТАТСКИ МАНДАТ НЕ ПОВЕЧЕ ОТ ДВА МАНДАТА. 4. ПРОВЕЖДАНЕ НА ЛУСТРАЦИЯ НА ДЕПУТАТИТЕ И МИНИСТРИТЕ, ЗЕМАЛИ ТЕЗИ ПОСТОВЕ ОТ 1990 ГОДИНА ДОСЕГА. 5. РЯЗКО НАМАЛЯВАНЕ НА БРОЯ НА ВИСШИТЕ УЧЕБНИ ЗАВЕДЕНИЯ, КОЕТО ДОВЕДЕ ДО КОРУПЦИЯ И ДЕВАЛВАЦИЯ НА ОБРАЗОВАНИЕТО. 6. ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ В ЦЯЛОСТ НА ДЪРЖАВНАТА ЗДРАВНА СИСТЕМА И ЗАБРАНА НА ЧАСТНАТА БОЛНИЧНА И ЛЕКАРСКА ПРАКТИКА, КОИТО ПРЕВЪРНАХА ГРАЖДАНИНА ОТ ПАЦИЕНТ В КЛИЕНТ ДА ПОЛЗВАТ БЮДЖЕТА НА НЗОК. РЕВИЗИЯ НА ИМОТНОТО СЪСТОЯНИЕ НА ДИРЕКТОРИ НА ДЪРЖАВНИ И ЧАСТНИ БОЛНИЦИ И КОНФИСКАЦИЯ НА ИМУЩЕСТВОТО ИМ. 7. РЯЗКО СНИЖАВАНЕ БРОЯ НА ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ, ЧРЕЗ ЗАКРИВАНЕ И ОПТИМИЗИРАНЕ СЪСТАВА НА НЕНУЖНИ ДЪРЖАВНИ АГЕНЦИИ, ДИРЕКЦИИ И КОМИСИИ. 8. ПРЕМАХВАНЕ НА ПОНЯТИЕТО „БОРД НА ДИРЕКТОРИ” И ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ТЕХНИТЕ ЧЛЕНОВЕ. И това е само началото за връщане на държавата на нейния собственик – БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.
 2. 2020.08.13 | 23:35
  А не се възмущавате когато на вашия президент съветниците правят атентати с метрото ???
 3. 2020.08.13 | 23:31
  Къде е бюрото за записване за протестър,и какви документи се искат.тия без работа не остават,а аз пет месеца търсих работа по специалността.а съм и много гласовит,и мога да псувам на няколко езика
 4. 2020.08.13 | 22:26
  Брей, ганьовчетата с посрани дупета тръгнали да се мешат в чуждото и да се правят на умници..
 5. 2020.08.13 | 22:25
  ПИДИРАСИ СРЕЩУ БЕЛОРУСИЯ
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет