Скандално! В Благоевград протестиращи прибирали палатките си в сградата на общината

Сигнал и любителски кадри за това, че протестиращите в Благоевград прибират палатките и озвучаването си в сградата на общинската администрация.

Пред бТВ Красимир Роячки от ГЕРБ обясни, че „Демократична България“ използва общината за личен склад. По думите му от началото на протеста в сградата се оставят предмети.

Според Калоян Ханджийски от „Демократична България“  обаче това не било така, а сградата на общината се използвала само, когато имало дъжд.

Зам.-кметът по сигурността обясни, че Община Благоевград е отворена за всички граждани, за разлика от предните два мандата.

А общински съветник от ГЕРБ обясни, че е възмутен от това, че сградата на общината се ползва неправомерно.

Коментари

 1. 2020.08.12 | 10:43
  В Благоевград отдавна са се събрали всички партизани от бившия благоевградски окръг и техните изроди! Заемат наследствено всички добре платени служби и до ден днешен! Създали са си нещо като държава в държавата и скоро това няма да се промени! Добре, че Бойко направи Струма , та да не влизаме повече в тая комунистичска дупка, която носи още името на основателя на най-прсетъпната партия в БЪлгария БКП-БСП!
 2. 2020.08.12 | 08:58
  ...И НА ТЕЗИ, КОИТО ПРОТЕСТИРАТ!!! И ТЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ С ГОЛЯМАТА РАЗЛИКА, ЧЕ НЕ КРАДАТ КАТО ГЕРБАВИТЕ КРАДЦИ!!!
  1. 2020.08.12 | 10:37
   Бре да те е.ба в остроумния партизанин след 9-ти! Тия лафове това е н ахората, а всъщност Ние, комуниститет сме собсвениците, са от времето на бай Тошо! Точно вие, червените крадци не внасяте НИЩО в бюджета! Из цяла БЪлгария червеният съд на Лозан Панов протаква делата на НАП срещу червените бизнесмени-тарикати! Е.би си пу,утката майчина бе наследствен комунист! Заради вас в Благоевград нищо не се прави от 30 години! о окръжен град е заприличало на едно голямо село! Виж какво прави кемтът на РАЗЛОГ , не само в града, ами и в цялата община! Кажи на тия червени глисти в Пиринско дело да си е.бат майката комунделска! Само глупости пишат да е.ба техната мама гнусна! кажи им , че комунизЪмът свърши на тия отрочета червени пресъпници на супер заплати!
  2. 2020.08.12 | 10:25
   в Благоевград е комунистическа. Защо се учудвате като всички "протестиращи" са болшевишки издънки,барабар с кмето. За болшевиките всяка власт която не е червена е корумпирана.
  3. 2020.08.12 | 10:00
   ... и на тези, които работят, за да си хранят семействата. Не всички взимат по 80 кинта от червените, за да се търкалят по улиците набирени. И не-протестиращите плащат данъци, при това са много-много повече и имат право да минават по кръстовищата. Разкарайте се лентяи - идете да лежите пред домовете на черепа и подобните му. Нали искате да пречите на мутрите, е пречет им де. Защо пречите на всички останали в помощ на мути и им отнемате права, за да ревете за вашите измислени глупости, платени рубладжийски клакьорчета.
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет