Протестър за скандала с Маджо: Христо Иванов, кажи си - кой е "тоя"?

Кирил Радев, който е част от протестиращите, зададе публично въпроси към Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския след видеото за Маджо. Гражданинът направи видеоизявление във Facebook, за да обясни позицията си след отговорите от страна на Иванов. Радев разкри защо не е доволен от отговорите на съпредседателя на "Демократична България" за скандала около Маджо. 

След острата му реакция и заключенията му, че Иванов очевидно се притеснява да проведе разговора с Ламбовски пред камера, но е готов да го проведе зад камера, протестиращият е бил засипан с критики от фенове на ДБ, разкрива самият той във видеото, озаглавено „Орлов мост, имаме проблем”. 

Христо Иванов в интервю днес: Не познавам Маджо!

И продължава да задава въпроси към съпредседателя на "Демократична България": "Това, което се пропуска чисто фактологично, са няколко неща - първото нещо е това, че Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския бяга и не иска да чуе това, което ще му каже Ламбовски. Очевидно той знае какво ще му каже Ламбовски и знае кой е „тоя”. Очевидно е проблем да води разговор с Ламбовски пред камера", прави заключението Радев. И разбива тезата, че Ламбовски е провокатор, предаде Дарикнюз.бг. 

"Ако Ламбовски е бил провокатор или нежелан събеседник, то защо се случва втора сценка - на 14 минута и 20- та секунда от записа, Ламбовски за втори път отива при Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския и поисква втора снимка, а после казва „Ще имаш ли две минути" и Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския казва "Да, ще имам, нека да свършим".

"Г-н Иванов защо се притеснява да предаде съдържанието на този разговор? По всяка вероятност е проведен такъв след записа, ако счита, че няма нищо притеснително. Защо този разговор може да се състои зад камера, но не пред камера?", продължава с въпросите Кирил Радев и допълва, че ще разбере, но поне Иванов да изтъкне една основателна причина, поради която желае въпросният разговор за някой, който се обадил на Маджо, да остане скрит.

Скандално видео разкрива как докладват на Христо Иванов за разговор с Маджо

Радев разказва и за последвалите нападки спрямо него и вкарването му в разни схеми, след като написа "Христо, кажи си, хората ще те разберат".

"Реакцията в мрежите, оставям настрана реакциите срещу мен, всякакви квалификации чух по мой адрес. Но това, което ме обезпокои, е това, че чух, че хора са се разпрятелили с други хора, защото са мои приятели, от един фейсбук статус. Някой, който никога не ме е виждал, се е разприятелил с някой друг, който е мой приятел, защото е мой приятел. Заради един конкретен статус!", удивлява се Кирил Радев.

"Ако на мястото на Иванов беше Борисов или Гешев, Мая Манолова, какво щеше да последва от същите тези хора? Става въпрос за различен стандарт. Когато някой е от нашите, ние го защитаваме, но когато е някой друг, ние сме първите, които палим фитила", констатира авторът на въпросите към Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския.

"Имаме нужда от еднакъв стандарт. Законът, моралът, общественият критерий трябва да е еднакъв", категоричен е той и прави заключението, че развитието на страната винаги се спъва заради делението на "нашите" и "вашите".

Ето го продължението на разговора на Христо Иванов с Ламбовски

В последвалото видео Кирил Радев изразява съжалението, че хората очакват поредния спасител в лицето на Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския, какъвто няма да е.

Според него протестиращите са го заклеймили, защото очакват, че "Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския ще дойде и ще реши техните проблеми. Магически ще дойде един спасител и ще реши техните проблеми и той ще ни спаси. Съжалявам, но не съм съгласен с тази теза. Няма такова нещо като спасител. Никой няма да реши нашите проблеми, ако ние не сме на адекватното ниво", отсича Радев.

И тълкува гнева на феновете на Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския към него с желанието им да оправдаят лидера на ДБ за снощната сценка, при която той вероятно знае кой се е обадил на Маджо, но не желае да го коментира публично.

"Но ти да считаш, че правиш услуга на политическо лице, на което симпатизираш, когато не си достатъчно критичен, затрайваш си, правиш се на ударен, все едно не си видял, каквото си видял, все едно не си разбрал, каквото си разбрал. Защото искаме да повярваме, че те са нашите спасители. Защото това сваля отговорността от нас. Много е лесно, ама не работи", обобщава протестиращият, който се осмели да попита Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския за Маджо.  

Ето и какво написа още снощи Кирил Радев, с което именно си навлече гневните реакции на привържениците на Христо Иванов:

"След моите въпроси към Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския, той отговаря писмено на тях, а не с обичайните и любими лайфове, но не цитира мен, а цитира Христо Комарницки, все едно въпросите са негови, а не мои, въпреки че съм цитиран там. Прави се на ударен. Надява се, че ако се прави, че ме няма, аз магически ще изчезна.

Прави се на ударен също, че не знае, кой е "тоя", който се е обаждал на Maджо, като Ламбовски очевидно препраща към конкретна известна на двамата събеседници личност "тоя", която е осъждана в предишен разговор, който не е бил пред камера.

Иванов прекъсва събеседника с пръст на устните, неколкократно "ШШШШ"-кане и репликата „Чакай сега, чакай, че праиме лайф. Не, не, чакай, чакай" и прави две крачки назад, докато се отскубне от събеседника физически.

Прекъснал го, защото не мислел, че "лайфове трябва да се превръщат в платформа за разпространение на подобни сюжети". Но след като го прекъснал и не го е чул, откъде знае, какъв е сюжета, който ще бъде разказан, след като дори не знае, кой е "тоя"?

Други случайни минувачи "споделят всякакви информации и разкрития", но точно това споделяне на Ламбовски по някакъв начин е нежелано от Иванов да се заснеме пред камера.

Събеседникът накрая се отдалечава и обещава "Ще ти кажа после."

С други думи Иванов може да коментира темата по-късно след като "изчака" и вече е коментирал поне веднъж тази тема за "тоя" с неговия събеседник, но не и пред камера. Радва се на компанията на неговия събеседник и си прави снимка за спомен с него, преди да стане премиер. Но остават въпроси като (1) какво каза събеседникът после и (2) кой е "тоя"?

Христо, кажи си, хората ще те разберат.

КОЙ е ТОЯ", завършва Кирил Радев поста си. 

След моите въпроси към Hristo Ivanov, той отговаря писмено на тях, а не с обичайните и любими лайфове, но не цитира мен,...

Публикувахте от Кирил Радев - публичен профил в Неделя, 9 август 2020 г.
Няколко неща за блаженните вярващи на Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския. Според тях моите въпроси въпроси били...

Публикувахте от Кирил Радев - публичен профил в Понеделник, 10 август 2020 г.

Коментари

 1. 2020.08.12 | 08:53
  Няма да посмее да си каже и ще мълчи като мишка! Но нека повече хора да разберат какъв продажник всъщност е Христо Иванов.
 2. 2020.08.12 | 02:25
  на изборите? Зада разцепи десните и сега няма нито десен депутат! Решетников не е глупав а Христо е негов човек.
 3. 2020.08.11 | 01:53
  Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в -- Sexcris.Com
  1. 2020.08.12 | 02:21
   много е грозна-пропускам. Виж Деса е друго нищо. Специалистка по 69.
 4. 2020.08.11 | 21:07
  Отново става ясно, че Христо Иванов не е независим и не може да му се вярва.
 5. 2020.08.11 | 17:11
  Ицака няма доблест да си каже нищо, нито пък да отговаря на неудобни въпроси. Много по-лесно му е да обвинява, разбира се и този път са му виновни ГЕРБ, а забрави, че някога и той беше част от тях.
 6. 2020.08.11 | 17:04
  Първо неудобни въпроси за Буджака, после за телефонния разговор. Миличкия, ами сега, Не знае на къде да тръгне..
 7. 2020.08.11 | 13:25
  „Тоя“ може да е другия господар на Ицето Иванов – олигарха Иво Прокопиев! Дали Прокопиев си говори с Маджо?
 8. 2020.08.11 | 09:17
  Тоя е лицето БМБ, които е търсил съдействие от Маджо да го подпомогне с дискредитиране на протестиращите. Оная вечер се чуваха приказки за подготвяни провокации и разчистване на протестиращите, които изненадващо бяха спрени от премиеро. Сегил се е , че некой му е записал разговора.
 9. 2020.08.10 | 22:18
  Кирил еди си майката.Няма да успеете,Христо Иванов е чист и се чудите как да го оклеветите.Няма да висе покучи.Оставка на всички от шяйката.
  1. 2020.08.11 | 00:01
   Пинокио е чист като планински извор след заровени боклуци!И щото пък въобще не лъже носа му ще стигне до пъпа:)
  2. 2020.08.10 | 22:58
   христо комунисто
  3. 2020.08.10 | 22:26
   ЛУМПЕН СИ, ПРЪДЛЬО! ПРАВИШ СЕ, ЧЕ НЕ ЧУВАШ ЗАПИСА, А ГАНЬО? ГАНЬОООО.........
 10. 2020.08.10 | 23:15
  От записа никак не останах с впечатлението, че ХИ не се сеща кой е звънил на Маджо, кой е въобще е Маджо и защо са си говорили разни неща във връзка с предстоящия му премиерски пост. Не се правете като Иванчева - на калъп с кашона я хващат, а тя "това е постановка". Нека ХИ обясни ситуацията човешки - ще го разберем и ще запишем членовете на партията му в БСП, откъдето са тръгнали, кво толко?
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет