СДВР: Протестиращите трябва да разберат, че всичко това е нередно

Вчера за поредна вечер се проведоха протести и шествия в столицата, за които пак ще повторя, че не е постъпило уведомление за провеждането им в Столична община. Казано с други думи, гражданското неподчинение продължава. Това заяви по време на брифинг комисар Тони Тодоров, зам.-началник отдел на "Охранителна полиция" към СДВР, предаде репортер на Novini.bg

,,Към 21 часа вчера тръгна шествие през сградата на Европейската комисия, оттам през различни кръстовища и булеварди и стигна до Орлов мост. Не бяха констатирани сериозни нарушения на обществения ред, само вербална агресия към една от медиите и бяхме принудени да се намесим'', допълни Тодоров.

Продължава блокадата с палатки в София

Имаме задържана жена от ранните часове днес, употребила алкохол в района на президентството. Не е изпълнила полицейско разпореждане и е използвала вербална агресия към протестиращите в палатковия лагер, тъй като нейното мнение не е съвпадало с това на протестиращите там, съобщи още той.

26-ти ден на антиправителствени протести в София, три възлови точки в града са блокирани

,,Продължаваме да разговаряме с тези хора. Мъчим се да ги убедим, че това, което правят, е нередно. За момента обаче няма резултат'', отбеляза заместник-началникът на "Охранителна полиция" към СДВР.

По време на брифигна от Столичната полиция информираха, че бройката на поставените палатки и шатри в града не се е променила от вчера, както и на нощуващите. На Орлов мост са били 25-30 души, пред Софийския университе – 20 и шестима пред Министерски съвет.

Коментари

 1. 2020.08.04 | 16:20
  Като гледам как 100тина лумпени тероризират София, с две ръце ще гласувам за ГЕРБ или за Валери Симеонов.
  1. 2020.08.04 | 21:37
   Валери Симеонов все повече и повече взе да ми харсва. Един такъв като него им трябва на тези нехранимайковци по площадите, дето не знаят на кой свят живеят. Като дрогирани повтарят едно и също.. А дали не са?!
 2. 2020.08.04 | 13:44
  Живея в чужбина и имам престижна и високо платена работа. Мога да ви кажа, че тук е демокрация колкото новата министърка на туризма знае английски език. Викам й фалшива демокрация, като я гледаш от страни изглежда като такава, но реално не е. Всеки който е живял в нормална държава ще го потвърди. В Лондон, Торонто и навсякаде по света българите ви показват транспаранти на които пише коя е мутро-мафията- ГЕРБ+БСП+ДПС и другите придатъци на прехода. Хора, мислете, очевадно е, че искат да ви разделят. Комунисти срещу антикомунисти, протестиращи срещу "работещи". # ОСТАВКА # МУТРИ ВЪН
  1. 2020.08.04 | 21:24
   наши съграждани които се възползваха от демокрацията в центъра на Стокхолм изкъпвайки се и изпирайки дрехите си в шадравана на центъра....После по най-демократичната процедура бяха натоварени на самолета за София....Такава е демокрацията на запад,хич не им изнася на нашите "протестъри"....У нашенско един известен "водач" ползва шадраваните по друг начин,.... "с уважение" към демокрацията ни ...
  2. 2020.08.04 | 19:31
   дето живееш в чужбината с престижната работа. Като живееш в онази демокрация какво не ти хареса?-че имаш отговорности и задължения пред правото и не можеш на свобода да се въргаляш пред парламента в Лондон или Берлин както нашите пияндета в София?...Ами че върни се ,нали демокрацията ти е по-скъпа...Пък недей ни бери гайлето кой ни разделя,ти и без това си избятал на запад/личи че не си в Русия/а ние и без теб и твоите съвети си ги знаем...
  3. 2020.08.04 | 16:17
   Що не спреш метрото в Лондон, Париж или Берлин или дай-боже в Ню Йорк, да те хване usa полицията та доволен да останеш!
  4. 2020.08.04 | 14:17
   ФАЛШИВА ДЕМОКРАЦИЯ МУ ВИКАМЕ СВОБОДИЯ И ПАРОДИЯ ..ПОГЛЕДНИ ГИ НА ОРЛОВ МОСТ ..НАРЪШКАНИ ПИЯНИ ОТ САБАЛЯН ...АХ ХАА ХАХ ...........ТОВА АКО Е ДЕМОКРАЦИЯ ...!
 3. 2020.08.04 | 19:45
  Протестиращите отдавна знаят, че всичко това е нередно - и чекмеджетата с пари и кюлчета, и стотиците милиони, прибрани от Vladi Goranov, и коврата Ангелкова, която точеше бетономорието за черните касички на Баце и Далавери, и тлъстите пачки наши пари, които прибира Сополя... Всичко е нередно, но тулупите в СДВР вместо да го разследват, се разхождат около протестиращите и ни занимават с глупости.
  1. 2020.08.04 | 21:16
   са хора с изпрано съзнание, податливи на всякакви внушения,готови за едната бира да псуват и майка си...По старите знаят-Павлик Морозовци....
 4. 2020.08.04 | 17:54
  разни пройдохи и лузъри да се пишат протестъри-демек борци за справедливост и по-добър живот.Ама че в живота си нищо не са работили и скубят мама и тати никой не споменава. Скоро в кварталната кръчма един такъв"протестър" взе да се пеняви на тема демокрация,мафия и хунта....Набора го търпя,търпя па току му скочи...А бе сине майчин на колко години си та си седнал да се пенявиш? Оня не очакваше някой да му се изрепчи и машинално отрони -на 30(набора е на 60) . Като толкова знаеш я кажи като си на 30 какво постигна освен да цоцаш още от мама и тати?...Мълчание...На твоите години аз бях бутнал отеснялата ни бащина къща и бях изградил нова,по-голяма и по-уютна за семейството и родителите си. Тогава Бойко Борисов още е бил пожарникар...Ти какво направи бе сине майчин та си седнал да ми говориш за мафия,за хунта...ай сиктир.....Въпросното пичлеме вече втора седмица не се е весвал.Казват че го виждали на жълтите павета в столицата с други пияндета като него....
 5. 2020.08.04 | 17:14
  Ми какво ги чакате или се махнете ние сами ще си отблокира ме кръстовищата да се предвиждаме свободно всеки има право да се движи свободно.
 6. 2020.08.04 | 15:16
  ТИ 1500 ОБЩО ИМА НА ПУЧ В ТРИ ОБЛАСТНИ ГРАДА ..ВАРНА , БУРГАС , ПЛОВДИВ ,РУСЕ И ПОД СЯНКАТА В СОФИЯ ДО ШАДРАВАНА НА ПРЕЗИДЕНТСТВОТО .....А ВИЕ НА ОРЛОВ МОСТ СТЕ 6 АХМАКА ...С ЕДНА ДЕ..-БЕЛАНА ...ТАМ ...ТЯ КВО ПАРЙ ТАМ ...ЯДЕ ЛИ ..?
 7. 2020.08.04 | 15:01
  А младите и умни протестъри дето са решили да ни "оправят ",наясно ли са какво ще им се случи,ако блокират без разрешение някое кръстовище например в Лондон?Жокер да ви давам ли ?
  1. 2020.08.04 | 15:14
   налягали по кръстовищата и викат ..“ НИЕ СМЕ НАЙ ..УМНИ ..НАЙ УБАВИ ..И НАЙ ..НАЙ ..., А ВИЕ СТЕ ВРАГОВЕ ...“....ЕТО ТОВА ...ПО 5-6 АХМАКА НАЛЯГАЛИ ...И СЕ ПРАВЯТ НА СДУДЕНТИ ...! 96 - 97 ГОДИНА ЗИМАТА БЯХМЕ НА ПЕТОЛЪЧКАТА ...ИМАШЕ ХИЛЯДИ НА БАРИКАДИТЕ ...В БУРГАС НА ПЪТЯ ЗА ВАРНА ИМАШЕ ХИЛЯДИ ...НА ПЪТЯ РУСЕ - ВАРНА - ХИЛЯДИ НА БАРИКАДИТЕ ПРЕЗ 96- 97 ГОДИНА ...ЗИМАТА ....СЕГА БЪРКАТ ВРЕМЕНАТА ...БСП ИСКАТ РЕВАНШ ЗАРАДИ 97 ГОДИНА ...КОГАТО НАРОДА МИЛИОНИ НА ПРОТЕСТИ ГИ ИЗГОНИ С КАМЪНЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА ...БЯХМЕ НА ТРИ ДНЕВЕН ХЛЯБ И ФАЛШИВ МАРГАРИН ...ДОЛАР БЕШЕ 3000- ЛЕВА ...БСП ОГРАБИХА БАНКИТЕ ...И НАРОДА УМИРАШЕ ОТ ГЛАД ....ЕТО ТОВА ...Е...? ................................................СЕГА КАКВО ИСКАТ ...НЕ СЕ ЗНАЕ .......................ЩО СЛУШАТЕ ХАДЖИГЕНОВ И БАБИКЯН ....ТЕ ЛИ ЩЕ НИ “ ОПРАВЯТ “....................И ДВАМАТА СА КУ-КУВЦИ ...........БАБИКЯН ИСКАЛ ПРЕДИ ВРЕМЕ ОТ БОРИСОВ ПАРИ, ЗА ДА МУБЪДЕ ПИАР ЗА КМЕТА НА СОФИЯ ..- БОЙКО ГО ОТРЯЗАЛ ... И ОТ ТОГАВА БАБИКЯН ПОЛУДЯ ..?
 8. 2020.08.04 | 15:05
  ТИ 1500 ОБЩО ИМА НА ПУЧ В ТРИ ОБЛАСТНИ ГРАДА ..ВАРНА , БУРГАС , ПЛОВДИВ ,РУСЕ И ПОД СЯНКАТА В СОФИЯ ДО ШАДРАВАНА НА ПРЕЗИДЕНТСТВОТО .....А ВИЕ НА ОРЛОВ МОСТ СТЕ 6 АХМАКА ...С ЕДНА ДЕ..-БЕЛАНА ...ТАМ ...ТЯ КВО ПАРЙ ТАМ ...ЯДЕ ЛИ ..?
 9. 2020.08.04 | 13:51
  БСП ТЪРСЯТ РЕВАНШ ЗАРАДИ 1997 ГОДИНА , КОГАТО НАРОДА ГИ ИЗГОНИ С КАМЪНИ ОТ ПАРЛАМЕНТА ...НАД ДВА МИЛИОНА И ПОЛОВИНА СТАЧКУВАХМЕ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ...В СОФИЯ ИМАШЕ НА ПРОТЕСТНИ ДЕЙСТВИИЯ НАД 380 000 ...ЦЯЛОТО ПРОСТРАНСТВО В ДИАМЕТЪР КИЛОМЕТЪР И ПОЛОВИНА ОТ ПРЕДИ ПАРЛАМЕНТА ДО ХОТЕЛ ПЛИСКА - ВСИЧКО БЕШЕ ЗАЕТО ОТ ХОРА . СЕГА КАКВО МИ СЕДНАЛИ РАЗНИ УЖ СТУДЕНТИ ..“ НАЙ УМНИ И УБАВИ ...ОТ УБАВИТЕ ...“ ..И СЕ НАЛИВАТ С БИРА ...ПО ДВАМА ТРИМА НА КРЪСТОВИЩЕ ....МАХАЙТЕ ПУЧА ...,ЧЕ ИДВАМЕ С ТВЪРДИ .....ВЕРА ИВАНОВА СТАВА ФАШИСТ . ДОРИ НЕ Я Е ГРИЖА ЗА ДЕТЕТО Ѝ ...ПРОЯВЯВА ТАКА НАРЕЧЕНИЯ СВОЙ ПОСТ - МАЙЧИН ФАШИЗЪМ ...ГЛЕДА САМО НЕЯ СИ ..
  1. 2020.08.04 | 14:57
   ТИ 1500 ОБЩО ИМА НА ПУЧ В ТРИ ОБЛАСТНИ ГРАДА ..ВАРНА , БУРГАС , ПЛОВДИВ ,РУСЕ И ПОД СЯНКАТА В СОФИЯ ДО ШАДРАВАНА НА ПРЕЗИДЕНТСТВОТО .....А ВИЕ НА ОРЛОВ МОСТ СТЕ 6 АХМАКА ...С ЕДНА ДЕ..-БЕЛАНА ...ТАМ ...ТЯ КВО ПАРЙ ТАМ ...ЯДЕ ЛИ ..?
  2. 2020.08.04 | 14:30
   Радвам се, като сте били 150 000, тъкмо ще ви видим на изборите. Прибирайте се по домовете, че тия пари дето ги получавате няма да ви стигнат като дойдат истински недоволните.
  3. 2020.08.04 | 14:24
   бяхме над 150 000 само в София срещу мафията , виждам че си се облагодетелствал от тази мафия и това с комунистите вече не върви ... на протеста има от всички партии и много безпартийни или антикомунисти , измислете си нова опорна точка
  4. 2020.08.04 | 14:06
   СЛОЖИ ГО НА СТЕНАТА ВЪВ ФЕЙСБУК ТОВА ...ЗА ДА ГО ВИДАТ МЛАДИТЕ ..АЗ НЯМАМ ФЕЙСБУК ...РАДВАМ СЕ ,ЧЕ СИ РАЗПРОСТРАНИЛ ТОВА ...БРАВО .............................ПОСТ - МАЙЧИН ФАШИЗЪМ НА ВЕРА ИВАНОВА ...ТАКА Е...! ИЗВРАТЕНА ФОРМА НА МАЙЧИНСКИ ИНСТИНКТ ..
 10. 2020.08.04 | 14:47
  Помня те от Банкя, беше старши лейтенант! Съвестно момче беше, остани си такъв! Виждаш ли нещо дае в ред, да е Редно в държавата??? Хората не виждат нещо Редно да се случва!!!
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Избрано от Интернет