Пиарът на ГЕРБ към Манолова: Днес ти мина всички човешки граници!

Колко гнусно, долно и нагло трябва да са пропили душата ти, за да отидеш пред дома на някого и да тероризираш децата и внуците му?! Всички знаем какво означава да изпишеш нещо върху черни чували пред дома на човек. Мая Манолова, днес ти мина всички човешки граници! Системата ни убива, от днес Вие не сте организация със социални искания, а политическа шпицкоманда за терор на хамелиона Мая Манолова. Това коментира в профила си във Фейсбук пиарът на ПП ГЕРБ Никола Николов по повод акцията на майките от "Системата ни убива" пред дома на премиера Борисов в Банкя.

Днешната Ви нагла акция пред дома на премиера Бойко Борисов връща България към едни мракобесни времена, срещу които поколения българи се борим и до днес. И не, няма да позволим на хора като Вас да диктуват дневния ред на България чрез заплахи, терор, блокади и хулигански действия, написа още той

Пиарът на ГЕРБ: Новият слоган на bTV Новините - измисли си го!

,,Уважавам правото на всеки да протестира, но по мирен и демократичен начин! Всичко останало е опит на анархията да поругае правовия ред и демокрацията'', заключи пиарът на ГЕРБ.

Коментари

 1. 2020.08.04 | 21:09
  По голям помияр от Мая Манолова няма. Само да припомним на бързо забравяшия народ ,(който не знае за какво протестира) в кои води е плувала преди да стане тази майка Тереза. Братя Галеви ,най големите мутри след Васил Илиев и с когото се е познавала . И сега тъпанарите и вярват като че ли е ангел ,Абе що не ви е.. май..та проста . А има един по голям помияр от нея казва се Рум.Овч. Докато вярвате на такива, нещата никога няма да се оправят. Събудете се заспали българи и когато има избори отидете и гласувайте а не само да пиете и да се чешете по главата и после да викате мамка им.Приятна вечер.
 2. 2020.08.02 | 09:10
  А вас не ви ли срам да защитавате децата на олигарсите които им задоволяват нуждите с крадените пари от народа.?Знаете ли колко жени и деца от които вие се срамувате си лягат гладни и болни в тази държава?.Знаете ли колко от тях не могат да си платят сметките и лекарствата?.Само си помислете кой може да издържи месеци на палатки пред министерството? Само отчаяни хора.
  1. 2020.08.03 | 16:37
   Полина,нещо не те харесват хората.Това с черните човали,кой болен мозък го измисли.Значи ли,че на всички заможни хора децата са виновни за бедността и за това, че има хора които живеят в бедност.Лично аз не съм симпатизант на ГЕРБ.Но начина по който сте тръгнали да сваляте властта е по хорактерен за едно друго време преди 23 години.И за това нямат широка спонтанна подкрепа тези акции.И кой ще дойде след тези ,не се вижда един читав?
  2. 2020.08.03 | 14:02
   Е , поне се. вижда че не сте много и има кой да ви гледа децата.
  3. 2020.08.03 | 13:15
   системата ви убива е бесепарско творение,а една от жените е активист от бсп.понеже са 4,5 жени са взели деца с тях,което е изключително грозно и мръснишко.тези протестиращи не осъзнават, че обслужват интересите на арестуваните олигарси начело с братя бобокови и в.божков черепа, както и интересите на другаря радев решетников и неговата партия руската бсп.кукловодите са от позитано 20 и руското посолство.
  4. 2020.08.03 | 10:13
   Никой не ги кара насила да седат според мен тези хора са с психични проблеми, а може би затова им плащат да пречат на нормалните хота
  5. 2020.08.02 | 12:36
   Полина, този, който открадна от народа сега ви плаща да протестирате, купува ви палатки и чадъри, дава кинти и да се биете с полицаите. Плаща и на фигуранта. Отчаяните хора по палатките са безработни лентяи, ако ходеха на работа като нас няма как да са там.
  6. 2020.08.02 | 10:30
   Защо тази държава не е "скапана" за моите синове и снахи, за мен и много хора, които живеят тук. Защото не са мързеливи, работят си децата и никак не им пука, че вие "протестирате". А ти как лепваш етикет на някого, когото също не познаваш? Затова ти го казах, за да видиш какво е. А твоя морал какъв е? "Скапана" държава била, ами намери си друга, където ще те галят с перце Ако беше в друга държава, да са ви измели от площадите отдавна. Отиди и работи, моето момиче! Ако работиш, не си за тази работа, защото цяла сутрин пишеш тук, явно висиш в интернет. Или това ти е работата. Ако не работиш, разбирам защо не си намираш работа.
  7. 2020.08.02 | 10:19
   И Пчеличката Мая ще помогне С въшебна пръчица Да бъде Много си смотана Поли Що вместо да организира протести и хвърля пари на вятъра Не ви даде парите на вас Защото е платена с ваще пари
  8. 2020.08.02 | 10:17
   И още нещо, не защитавам децата на олигарсите, а ДЕЦАТА изобщо. Те не са виновни за нищо. И тези, пред чийто дом сте крещели, и тези, които поставихте пред полицията. НЕ УПОТРЕБЯВАЙТЕ ДЕЦАТА! Ревете за права, а не давате права дори на децата. Да не говорим за нашите права. Кои сте вие всъщност? Каква състема искате да сменяте, с вашата ли, която не зачита НИЩО. Няма ли кой да ви озъпти?!
  9. 2020.08.02 | 10:11
   Виж какво Аз бъркаш много .Нито съм крадец етикет който ми сложи без да ме познаваш,нито съм превърженик на някаква партия ,а призидента Радев го приемам само като държавен глава.Просто съм една българка от една скапана държава без морал и правила,без качествени иституции и голямо безхаберие от държавната власт.
  10. 2020.08.02 | 09:59
   Мила, Полина, на моята приятелка синът й има такова дете. Майката а и той НИКОГА не са се оплаквали. Мисля, че това, за което пиша, го имат, заедно с разбирането колко им е трудно. И милиони да имат, няма да им стане по-леко. Не, не съм от друга планета, живея в Бъгрия,в столицата от 68 години. И всъщност кой е олигарс? Божков, който ви плаща и направлява. Един ден ще го разберете... На него наистина не му пука за вас.
  11. 2020.08.02 | 09:52
   Който и да дойде на власт след известно време и него ще започнат да плюят!Винаги ще има хора,които ще са недоволни!Това са лузерите на обществото!Но демокрацията е измислила единствения демократичен начин за идване на власт са изборите!
  12. 2020.08.02 | 09:45
   Аз -Вие сте сигурно от друга планета :) или не сте си направи труда да видите какво искат тези жени. Те искат точно това което вие пишете,но просто нито един олигарс не иска да чуе или чува но не му пука.
  13. 2020.08.02 | 09:36
   И ти си крадец, Полина. Много е лесно да лепнеш етикет на някого без да имаш ама грам доказателства. А, че другарят ви Радев е крадец има документи. Плащал е на любовницата си с държавни пари, осигурил си е второ държавно жилище, като първото го е продал. Освен това е осуетявал проверки по тези случаи. И всичко това е с документи. Техните деца са си такива по рождение и никой не е виновен за това. Срам ме е заради тяхните действия, а и никак не ми приличат на гладни и болни, напротив.
  14. 2020.08.02 | 09:26
   Ами да не стоят по улиците и палатките, а да се хващат на работа, освен ако това не им е работата. Въобще не приличат на отчаяни хора, напротив - на нагли хора. Би трябвало да губят тази своя енергия като работят, а не като крещят по площадите.
 3. 2020.08.03 | 10:11
  ТИЯ КАК НЕ ГИ С СРАМ САМО ПАРАДИРАТ С ТИЯ ДЕЦА ТОВА ЛИ ИМ ГРИЖАТА ДА ГИ РАЗКАРВАТ НАДОЛУ НАГОРЕ ДА ПРОСАТ ДА СЕ СЕЗИРА НЕЗАБАВНО ЗАКРИЛА НА ДЕТО ДА ИМ СЕ ОТНЕМАТ РОДИТЕЛСКИТЕ ПРАВА
 4. 2020.08.03 | 09:27
  "честните" чекмеджета да кажеш? Или п.ч.а Ви м.й.и.а?
 5. 2020.08.02 | 16:31
  Тролчета, пишете грамотно бе, че иначе разваляте пейзажа с тия правописни грешки.
 6. 2020.08.02 | 16:08
  МРЕТЕ КУУУУУРВИИИ ГЕРРБЕРАСТКИ
 7. 2020.08.02 | 14:48
  Кой ви гледа децата, докато се търкаляте в палатки по площадите? И така цяла година вече.
 8. 2020.08.02 | 13:26
  бОРИСОВ с жипката дълбоко се покри.Изплуваха разни третокласни артистчета,сАЧЕВКИ и други мАНЕВСКОМАНИАКАЛНИ недоразумения,бранейки на амбразурата собственото си жалко оцеяване.Смещници,вие утре първи ще го предадете.
 9. 2020.08.02 | 12:40
  Мая ДНЕС мина границите,а вие и бобайко МНОГО ОТДАВНА!
 10. 2020.08.02 | 07:33
  КАКВИ ДЕЦА,КАКВИ ВНУЦИ ,КАКВИ 5 ЛЕВА,ВСИЧКИ СА В АМЕРИКА СКРИТИ.САМО БОКО Е ОЩЕ ТУКА.
  1. 2020.08.02 | 12:37
   Децата на крадливата техноимпекс- Корнела са в Америка и на всички червени номенклатурчици. Някой да ги попита- ше се върнат ли да живеят тук ако червени с преврат вземат властта
  2. 2020.08.02 | 11:19
   КОЙ ПРИТЕСНЯВА КАТО ВСИЧКИТЕ МУ РОДНИНИ СА В АМЕРИКА.САМО БОЙКО ЛИ ПРИТЕСНЯВА???И АЗ ДА СЪМ ЗАГРИЖЕН ЗА СПОКОЙСТВИЕТО НА БАРБА ГАНЬОС???
  3. 2020.08.02 | 07:44
   От честния частник Божков, честния банкер Василев и др. подобни 100-процентово честни, на които ти си подлога. А Мая Манолова се оказа с много, ама много ниско ниво.
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Одобрявате ли блокирането на кръстовища и пътища в страната?

Одобрявате ли блокирането на кръстовища и пътища в страната?

Избрано от Интернет

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.