Питбул разкъса куче на детска площадка

  • 27 юли 2020 07:39

  • 3335
  • 5
Питбул разкъса куче на детска площадка
© Pixabay

Питбул разкъса домашно куче пред очите на деца и родители във Варна.

Кучето прекопа дупка под оградата за секунди и се нахвърли върху другото куче. Всички бяхме шокирани. Собственикът на по-малкото куче се опита да ритне питбула, но той не пусна жертва си. Исках да избягам, това ми бе първата мисъл, но нямаше как, защото дъщеря ми бе на площадката. Това разказа в ефира на Нова телевизия Радина Грозева.

Според друга майка от площадката това не е първият подобен случай. "Притеснява ни това, че кучешката площадка е близо до детската. Не е обезопасена правилно и не се поддържа", каза още тя.

Родители разказват, че имали са много и различни проблеми свързани с кучета.

„Определено тази площадка за кучета трябва да бъде премахната. Никой не се грижи за нея и тя представлява опасност за децата ни. Едно голямо куче може да излезе много лесно”, допълват родители.

Питбул нападна жена и кучето ѝ във Варна, тя използва електрошок

„За разхождане на куче без намордник глобата е 100лв. Според мен проблемът е отношението на собственика към животните. Случилото се е престъпление и би следвало да се разследва от прокуратурата и полицията. Там вече наказанията са различни. Тази година има над 10 акта от такъв тип”, коментира зам.-кметът на Варна Тодор Иванов.

Последвайте канала на

Novini.bg
3335 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2020.07.27 | 10:47

5
Ваща мамка! Гадове,които милеете повече за кучетата,отколкото за хората! За собственика - ЗАТВОР!
ACAB

2020.07.27 | 09:28

2
Носете ножове или по-големи отвертки, като нападне питбула започвате да се защитавате като го мушкате в корема и ще пусне захапката тогава,.

2020.07.27 | 09:56

4
отвертката е много ефективна и носенето и е законно, забравил си я в джоба си и просто се самоотбраняваш

2020.07.27 | 09:42

3
Именно. В зоопарка България цари законът на джунглата, ченгетата не знаят , а на общината не и пука. И всичко това заради комплексираните самотни селяци, които заменят хората с животни.
Boo

2020.07.27 | 09:07

1
А каква работа има куче на детската площадка, било то и малко. С питбулите проблема е ясен- агресивни кучета, отглеждани от комплексирани малоумници.

Добави коментар

Водещи новини