Първи антиправителствен протест в Търговище

Първи протест срещу управлението на България се проведе в Търговище. Над сто души се събраха на площад "Независимост" пред барелефа на Васил Левски, за да изразят недоволството си от факта, че не се чувстват добре при сегашната власт.

Организаторите на протеста - Деница Костова и Кръстьо Кръстев, поведоха хората с развети знамена към централния площад "Свобода", където са сградите на областната управа и общинската администрация. 

Седми ден на протести в София

"Тук сме, за да подкрепим градовете от цялата страна, жители на които излизат за поредна вечер на протест. Тук сме, защото ни възмути полицейското насилие срещу протестиращи в столицата.Тук сме, защото прокуратурата се превърна в оръжие в ръцете на властта, за разчистване на политически сметки", каза пред репортер на БТА Деница Костова.

Протестиращите поискаха оставка на Бойко Борисов, на главния прокурор Иван Гешев и на ръководството на МВР.

По думите на Кръстьо Кръстев "и БСП, и ДПС не бива да си правят илюзии, че ще могат да яхнат вълната на народното недоволство".

Коментари

 1. 2020.07.16 | 05:59
  Браво,Търговище!Първи протест-3 (три) оставки!!!
 2. 2020.07.16 | 05:45
  ШАЙКАТА ЗА ПАЛЦИТЕ СЕ ХВАНА – ИДЕ КРАЯ НА БОСТАНА !! ЯКО ЩЕ ГО ИЗОРЕМ , А ТИКВИТЕ ЩЕ ГИ...................... Е Б Е М !!!
 3. 2020.07.16 | 00:49
  БРАВО НА ВАС, ЧЕ ПРОТЕСТИРАТЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДА. ВЪН ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА БОРИСОВ И ГЕШВ, ТЕ СИ ВЪОБРАЗИХА, ЧЕ СА СОБСТВЕНИЦИ НА ДЪРЖАВАТА И НАРОДА КАТО СТАЛИН И ВИШИНСКИ И ПЪРВИЯ И ВТОРИЯ ОТРОВЕНИ !
  1. 2020.07.16 | 05:42
 4. 2020.07.15 | 19:55
  Българи! Юнаци!!! Сега България цяла вас гледа. Единственото и борбата срещу мафията са нашата сила. Не на страха насаждан от мафията. Ще я унищожим заедно. Българи!! Юнаци!!! Браво! Ние сме с вас!!!
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет