Интернет избухна заради случката с несеото на султана на Тулупистан*

  • 08 юли 2020 14:13

  • 6603
  • 0
Интернет избухна заради случката с несеото на султана на Тулупистан*
©

След като стана ясно, че тая държава си има султан и тоя султан не обича много да му се мотат в краката, интернет обществото избухна в креативен порив. 

Разбира се, интернет и реалният живот са две различни неща. Предстои да видим дали имат въобще някаква допирна точка. 

Плащаме на НСО да ни бута в гьоловете ли?

Само да отбележим няколко нещица преди това:

Говори се, че морският сарай (отбелязвам „морският“, защото те не са един или два) на Доган е построен върху терен на „Лукойл“, прехвърлен на секретарката на… хм… самоубилия се Ахмед Емин – Хайре Хайджийска, която е завършила образованието си в Москва.

 

 

И… за финал един цитат от desebg.com от 2012 г.:

„Човекът, който за първи път публично разкри агентурната принадлежност на Доган беше зам.-директорът на Националната разузнавателна служба полк. Радослав Райков. През 1991 г. той заяви, че лидерът на ДПС е работил за Първо главно управление на ДС (външнополитическото разузнаване) под псевдонимите „Сергей” и „Сава”. Не последва опровержение от страна на Доган.

Полк. Райков, който има и съществен принос по делото за убийството на писателя Георги Марков с осигуряването на достъп на следствието до на важни архивни документи на ПГУ по случая, обаче набързо беше заплашен с физическа разправа и беше принуден да напусне България и да остане в чужбина и до днес“.

 

Е, добре де… има и още малко за финал…

--------------------

*Тулупистан е напълно измислена държава, която съществува само във въображението на автора, използва се за разкрасяване на повествованието в една измислена история и не представлява реално географско място… всички прилики са просто плод на изстрадания богат опит на едно измислено общество… което и без това бавно загива… 

Последвайте канала на

Александър Томов
6603 0

Водещи новини