Местят центъра за обслужване на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО в Горна Оряховица

Центърът за обслужване на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО в Горна Оряховица ще е на нов адрес, съобщават от пресцентъра на дружеството.

Новият клиентски център се намира на ул."Патриарх Евтимий" 8, той ще отвори врати на 22 юни с работно време всеки делничен ден от 8 до 17 часа.

КЕВР с подробности за новите цени на парното и тока

Както и досега центърът за обслужване на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО в Горна Оряховица ще разполага с 4 гишета. Посетителите ще могат да заплащат месечни сметки за електроенергия, да извършват други касови плащания, да заявяват допълнителни услуги и да получат компетентна консултация по въпроси, свързани с дейността на компанията. Настоящият клиентски център на ул. "Съединение" 151 ще работи до 17 юни включително.

Поради извършването на логистични дейности, на 18 и 19 юни в града няма да има работещ център за обслужване. Клиентите, които биха искали да ползват услуги на компанията в тези два дни, могат да посетят най-близкия офис на ЕНЕРГО-ПРО, разположен на 8 километра - в град Велико Търново.

От 22 юни всички административни дейности, свързани с обслужването на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО в Горна Оряховица, ще се извършват в сградата на ул. "Патриарх Евтимий" номер 8.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет