Йотова: Няма по-голяма и обединяваща кауза от достойното бъдеще за нашите деца

  • 01 юни 2020 10:39

  • 515
  • 1
Йотова: Няма по-голяма и обединяваща кауза от достойното бъдеще за нашите деца
© Булфото (архив)

Честит 1-ви юни на малки и големи деца, на всички, запазили детския плам в душите си! Днес е ден на радостта, на нашите слънца – българските деца! Това написа по повод Международния ден на детето вицепрезидентът Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , във "Фейсбук". 

Няма по-голяма и обединяваща кауза от достойното бъдеще за нашите деца. Държавата е длъжна да осигури равен старт на всяко дете, независимо в коя част на България, в какво семейство е родено. Всяко бедно дете, всяко изоставено дете, всяко отпаднало от училище дете – това са непростими провали на държавата и обществото ни.

Румен Радев: Обездвижването сред младите хора се превръща в предизвикателство

Всеки ден, всеки миг всичките ни действия трябва да са посветени на детето. И най-големите ни постижения нямат никаква стойност, ако не успеем да дадем на децата на България сигурност, обич и топлина, подкрепа и смели мечти! За тях трябва да градим благоденстваща България в мирен свят, който дава криле, а не издига стени.

Честит празник, скъпи деца! Без умора изследвайте света, той ви очаква с безброй добри възможности и чудеса! Ние, възрастните, ще бъдем до вас и ще ви подкрепяме в първите ви плахи стъпки, за да се превърнат те в големи и уверени крачки напред към успехите.

Ще продължаваме да се учим от вашата вяра в доброто, да черпим от вашата мъдрост, защото, както е казал Екзюпери:

„Възрастните никога нищо не разбират сами, а за децата е уморително все да им обясняват и обясняват“.

Честит 1-ви юни на малки и големи деца, на всички, запазили детския плам в душите си! Днес е ден на радостта, на нашите...

Публикувахте от Илияна Йотова в Неделя, 31 май 2020 г.
Радина Лазарова
515 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2020.06.01 | 10:59

1
iotova za vashite deca to e iasno te vsicki shte zavarshat vav amerika I sa milioneri oshte ot peleni no da ni kajesh neshto za badeshteto na hashite deca decata na naroda tce mai te niamat badeshte vav tazi darjava i badeshteto im se ocertava niakade vav evropa kato cistaci. I slugi.

Добави коментар

Водещи новини