Караянчева: Честит 1 юни на най-прекрасните създания - децата на България!

  • 01 юни 2020 08:52

  • 602
  • 1
Караянчева: Честит 1 юни на най-прекрасните създания - децата на България!
© Булфото (архив)

Честит 1 юни на най-прекрасните създания - децата на България! Това написа председателят на парламента Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на във "Фейсбук" по повод 1 юни - Деня на детето.

Изумително талантливи, любознателни откриватели на нови светове и галактики, търсачи на нематериални съкровища и автори на невероятни творчески хрумвания. В условията на социална изолация заради COVID – 19, показахте, че за вас няма тайни в дигиталния свят и владеете универсалния ключ на познанието, дори когато сте далеч от класните стаи. Вие сте огледало на бъдещето.

Борисов за празника: Отпускаме 250 лв. на нуждаещи се семейства, чиито деца са записани в 8-и клас

Вашето здраве, образование и растеж са приоритет за всички нас, възрастните, независимо от произхода, ранга, културата и социалния ни статус. Защото децата са благословия. Те се нуждаят да бъдат обичани и насърчавани. Трябват им напътствия, а не инструкции, за да разперят крилете си за полет.

Бъдете щастливи, бъдете успешни, прекрасни деца на България! Желая Ви весело лято, изпълнено със смях, забавления и безгрижие ! Гордея се с Вас! Честит празник!

Честит 1 юни на най-прекрасните създания - децата на България! Изумително талантливи, любознателни откриватели на нови...

Публикувахте от Цвета Караянчева в Неделя, 31 май 2020 г.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
602 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
XA XA XA

2020.06.01 | 11:54

1
ПЕКИНСКАТА ПАТИЦА НАУЧИ ЛИ СТОЛИЦИТЕ ???????????

Добави коментар

Водещи новини