Oбщината в Шумен организира занимания и концерти на открито за Деня на детето

  • 29 май 2020 14:04

  • 540
  • 0
Oбщината в Шумен организира занимания и концерти на открито за Деня на детето
© Pixabay

С различни занимания и игри на открито в Шумен ще бъде отбелязан Международният ден на детето - 1 юни, съобщават от пресслужбата на общинска администрация.

Празникът ще започне от 10.00 часа в Градската градина.

ДАЗД ще отбележи Деня на детето с празничен концерт-спектакъл

По централните алеи на парка децата ще имат възможност да рисуват, както и да карат колело, тротинетка и ролери по специални трасета, за да получат награди.

На първи юни най-малките жители на Шумен ще могат да гледат безплатно 3D кино в 15.00 часа в концертната зала на Младежкия дом. След това, в 17.00 часа, танцовите формации "Емоушън", "Фаворит" и "Wow" и вокалните състави "Аврида" и "До Ре Ми" ще изнесат празнична програма с песни и танци пред сградата на Младежкия дом.

Празникът, посветен на Деня на детето в Шумен, ще продължи в 18.00 часа в парк "Студентски". На откритата сцена, изградена от Община Шумен в парка, децата ще се забавляват с аниматори, които са им подготвили игри, танци и изненади. Ще има и демонстрации на фокуси. Инициативите се организират от Община Шумен и ще се проведат при спазване на всички противоепидемични мерки.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
540 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини