Цветомир Найденов: Евала Череп! Чисто луд си!

  • 18 май 2020 08:29

  • 16735
  • 53
Цветомир Найденов: Евала Череп! Чисто луд си!
©

"Пак се оказах прав !!!!!!!! “ Калина” няма нищо съществено като доказателство срещу, който и да е от Държавната администрация.

Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от - Черепа днес вече надмина себе си като лъжец: показа паметна записка между двама бизнесмени за договорка за търговски отношения между две частни компании и така се опитва да замеси Държавата ???? Черепа е чисто луд! Като го докарат, 100 % ще пледира невменяемост, заклевам се! Това беше поредната тъпотия от Национлания Оперативен Щаб на Лъжата ръководен от Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от - Черепа, който вече омръзна на всички на третия ден. Евала, Череп! Много си некадърен, неграмотен и пишеш ужасно грозно! ", написа във Фейсбук шефът на Efbet Цветомир Нйденов.

 

 

Коментарът му е във връзка с днешния пост на скандалния Божков, в който той намесва и бизнесмена Кирил ДомусчиевКирил ДомусчиевГ-н Кирил Домусчиев е роден на 18 април 1969 г. в град София. Г-н Кирил Домусчиев притежава.

 

Божков с пореден отчаян опит да плете интриги, намеси и Домусчиев

 

Припомняме ви, че именно Цветомир Найденов бе човекът, който се осмели да се изправи срещу Божков и публично излезе заедно с брат си Боян Найденов и двамата съобщиха, че Черепаги е заплашвал с убийство. Малко след това Прокуратурата се задейсва и погна бизнесменът, както и неговите фирми. Заради това той избяга. Скри се в ОАЕ.
 

Днес срещу Божков има повдигнати 11 обвинения за ръководене на престъпна група, за принуда, за изнудване, за опит на подкуп на длъжностно лице, за подбудителство на престъпление по служба и други деяния. Освен това бизнесменът е разследван и за организирането и ръководенето на престъпна група, свързана с убийства, изнасилвания и принуди.

Новият пост на Божков бе коментиран от Найденов и пред Телеграф: „Е, няма такъв смях. Това е краят. Може ли Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от да договаря  рекламен договор с Нова тв  и от това нещо да упреква някого. Не знам кого упреква, но аз не виждам техни подписи там, не виждам техни ангажименти. Божков прави цялата нация на луди. Говори с друг бизнесмен, договарят си договор за реклама, договарят се да спазват законите на страната, договарят се Нова тв  да спазва нормите на ДКХ и ако загуби някакви  рекламодатели в хазарта,  каквито са Efbet, Winbet и т.н., да ги компенсира. Тоест тази паметна записка интересува единствено другите рекламодатели, каквито сме ние. Не показва никаква корупция, никаква търговия с влияния. Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от за пореден път излъга и приказката за лъжливото овчарче продължава. Хората ще спрат да му се събуждат в 8 часа и да му четат глупостите. Това са пълни смехории“, отсече Цветомир Найденов.  

„Естествено опитва и с този ход  да буни държавата, да я дестабилизира, но какво общо има една паметна записка между две компании и то ако е истинска с държавата? Ако е истината, седят подписите на двама бизнесмени. Тази записка показва единствено, че Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от пише ужасно грозно и е неграмотен. И засяга единствено другите рекламодатели. Ирония на съдбата е, че последната точка е да се спазват законите", заяви още Найденов и допълни: "Мислех си и следното - излиза този по Божков ТВ и вика „на Балканите съм, на половин час полет“, а  избяга от правосъдието. Оказа се, че е в Дубай и не е на половин час полет", заяви той.

"После пък за акциите на „Левски“ нито ги даде на инвеститор, нито на Тити, нито ги върна там откъдето ги е взел - на Христо Йовов. Божков си прави гавра с хората от националния ефир на Божков ТВ. Черепа омръзна много по-бързо с неговите брифинги от 8 часа, отколкото Националния оперативен щаб за пандемията – с лъжовната пандемия „Череп“", завърши коментара си Цветомир Найденов.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
16735 53

Свързани новини

Коментари 53

Добави коментар
Нони

2020.05.20 | 06:05

53
Този ли е новия Череп?
Anna

2020.05.19 | 02:05

52
Добре дошли в най-добрия сайт за запознанства -- Sexcris.Com
Ива

2020.05.19 | 00:27

51
Аз бях една от тях....
бай Груй

2020.05.18 | 21:22

50
Га му свири на каваля не беше луд,а?
КУХИ лейки

2020.05.18 | 14:55

49
При управлението на ШАЙКАТА е като в казармата - не се краде, само се сменя собственика. От Цв.Василев на Пеевски. От Божков на Найденов От Найденов на Пеевски От Пеевски на Борисов От Борисов на Доган От Доган на Путин Втори сезон ще е на обратно.
Фатмаци

2020.05.18 | 14:46

48
Този Смешник си мисли, че няма да се озове на мястото на Божков! И други така си мислеха.
Тт

2020.05.18 | 12:28

45
Какво е ДКХ? Гледам го има в т.3
гост

2020.05.18 | 13:00

47
държавна комисия по хазарта
$$$.....................

2020.05.18 | 12:49

46
Формално Sportal е част от “Ем Ес Кий Груп”, кoято чрез “Ес Ем Консултинг”, собственост на Димитър Марин и Ангел Шишков, владее сайтовете Data.bg, Profit.bg, Svejo.bg, Novini.bg, Hotnews.bg и други интернет проекти.Освен информационни и бизнес сайтове, “Ес Ем Консултинг” притежава фирми и сайтове с хазартен профил като “Покер.бг” и “Бет България”. Във всички спортни и хазартни сайтове на групата масивно се рекламират сайтовете за онлайн залагания betfair и bet365

2020.05.18 | 12:21

44
На тоя подлизурко му липсват сигурно мъжките нощи на Божков в които е играел главна роля.
Ина

2020.05.18 | 12:03

43
Господин Найденов, всеки ден ревете като някаква ку*ва, а изказванията Ви са тип кръчмарски моабети. Човек не може спокойно да прочете новините без да се сблъска с мазната Ви кратуна!

Добави коментар

Водещи новини