Цветомир Найденов реагира с много смях на "компроматите" на Божков

  • 15 май 2020 08:57

  • 12189
  • 43
Цветомир Найденов реагира с много смях на "компроматите" на Божков
© NOVINI.BG

"Това ли са ти компроматите?", написа във Фейсбук страницата си бизнесменът и собственик на Efbet Цветомир НайденовЦветомир НайденовЦветомир Найденов е роден на  28 февруари 1973 година в София. Изучавал е Счетоводство и контрол в.

"Нали знаеш, че си те познаваме още като комарджия, който бележеше картите и нареждаше зарчетата... и сега с некадърните ченгета около теб като Славчо Марков, Боре Гъза, Каню, Тумпи... това ли измислихте бре, конспираторчета? За това ли си навих алармата в 7? ... Ебати смешниците! Аре,бегайте да си играете на дестабилизация", пише още Найденов в поста си.

В целият му пост е пълно със смеещи се човечета.

 

 

Скандалният Божков с нов опит да дестабилизира държавата

 

Припомняме ви, че Цветомир НайденовЦветомир НайденовЦветомир Найденов е роден на  28 февруари 1973 година в София. Изучавал е Счетоводство и контрол в бе първият, който се осмели да нанесе тежък удар по Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от. Причината - Черепа е заплашил с убийство Найденов и семейството му. Последваха множество фалити на бизнеси на Божков, срещу него бяха повдигнати различни обвинения - за ръководене на престъпна група, за принуда, за изнудване, за опит на подкуп на длъжностно лице, за подбудителство на престъпление по служба и други деяния. Той е разследван  и за организирането и ръководенето на престъпна група, свързана с убийства, изнасилвания и принуди. 

Разкритията на Цветомир НайденовЦветомир НайденовЦветомир Найденов е роден на  28 февруари 1973 година в София. Изучавал е Счетоводство и контрол в и брат му - Боян НайденовБоян НайденовБоян Найденов е роден в София. Боян Найденов и брат му Цветомир Найденов започват семеен бизнес с доведоха до бягството на Божков в ОАЕ в края на януари 2020 година.

 

Цветомир Найденов за Божков: Нагъл е! Като е невинен, да си идва и да го доказва

Пред "Телеграф" Найденов коментира също поста на Божков: "Видях каченото във Фейсбук. То е смешно направо. То е с нулева степен на доказателство. Коя е девойката, за която пише вътре? Може да бъде и Лилана или една от стотиците му любовници. Не се вижда никъде нейното име в този разговор. Не се знае и номера на кого е, нищо, че пише името на финансовия министър.

 

 

Аз не виждам никъде повод за притеснение за каквото и да било, дори, ако това е разговор с Владислав Горанов. Възможно е това да е фалшификация, защото Черепа е велинградски измамник. Той може да фалшифицира всичко. Правил е измами ще преди 10 ноември, може да го е фалшифицирал. Както е нареждал карти и зарчета по време на хазарта, всичко може да направи". На въпрос защо Божков атакува и петни името на финансовия министър, шефът на Efbet отговаря: "Защото Владислав Горанов му отне правилно лицензите за неплащане на данъци".

Според Найденов, забегналият в Дубай олигарх, който се укрива от правосъдието, заслужава осем смъртни присъди. "Заради Черепа Народното събрание трябва да върне смъртното наказание, съдът да му даде присъдата, а после пак да го отмени. Той е единственият български престъпник, който заслужава това“, отсече бизнесменът.

 

 

Последвайте канала на

Novini.bg
12189 43

Свързани новини

Коментари 43

Добави коментар
Анатема,Ай дуци,родни,мили !

2020.05.15 | 12:06

32
Смешно му е на Смешника, ама ще дойде времето, когато ще се и на.ира,но не и от смях.
Емил

2020.05.16 | 12:14

43
Страшно си елементарен
АЗ

2020.05.16 | 08:56

42
Тоя Божков като е такъв умник, би трябвало да знае, че такива работи не се уреждат нито по телефон, нито по фейсбук. Съвсем на глупави ни прави. Не сме били отличници, но и ние сме учили висша математика
Неграмотни малoyмници

2020.05.15 | 21:12

41
Прочетете внимателно чата между министъра "Влади" и милиардера "Васко". То бива неграмотност, но това е смешно. То не са "комисията ме сЪботира", "докато не приключи инспекцията", "това пречи на рутинЕната ни работа", ще говоря С Сашо".
На майкати п......а

2020.05.15 | 17:25

40
Този е поредният проблем успокоили го че ще го пазят и смешко е смел.Тъпанар а защо сега а НЕ когато трябваше......Направо ни разби лайнар мръсен гнусен и отвратително гномче. Ти да не си повярва че бизнесът ти е чист ......и аз ти повярвах
Видял

2020.05.15 | 14:06

39
Безспорно много смел човек.Така да се зъби на Черепа.Явно още преди се е прежалил и е рискувал всичко.Образно е сложил главата.А на феновете на Л ще кажа:то бяха хвалебствия ,като дойде Божков.Вече никой не може да ги спре.Те са най великите.Пара бол. А сега ревът.Ще ревте защото е збъркан модела и на Ц и на Л-ц и на Ботев и на Локо.На всички.Немския модел е истината.С най малко корупция и интриги.С тези мафиоти сега само делавери и ядове и фалити и кражби и подкупи и унищожаване на футбола.
и

2020.05.15 | 14:00

38
Аз не виждам нищо смешно. грозно е.
мхм

2020.05.15 | 13:27

37
на никой от тези не им е чиста работата. факт е, че държавата ги е покровителствала, а сега само се опитват да монополизират всичко

2020.05.15 | 13:16

36
Тука пишат за много неща, защо все го извъртате за Левски. Натам ли ви е удобен мейн стрийма. Левски неумолимо следва съдбата на ЦСКА към пречистването или и там Лудогорец някой мечтаят да се "влее" в Левски, оти въздуха само на свирката оди.
Който и да е

2020.05.15 | 13:00

35
Тоя му изпяха песента, нали не си мисли, че ще му се размине, той и Цецо беше с Бойко, но днес едно здрасти не си казват, колко повече ще е този бушон, като опре ножа до кокала...
Валери Иванов

2020.05.15 | 12:32

34
Пак ли плачеш.

Добави коментар

Водещи новини