МОН пита родителите как трябва да се възобнови работата на детските градини

  • 14 май 2020 12:42

  • 22442
  • 2
МОН пита родителите как трябва да се възобнови работата на детските градини
©

Образователното министерство пусна анкета сред родителите, за да проучи нагласите им да бъдат ли отворени детските градини у нас. Тя ще остане активна до 18-ти май, уточниха от МОН.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32989

Анкетата е разпространена до родителите по мейл.

Вижте анкетата ТУК.

В нея се казва, че резултатите от анкетата не могат да бъдат единствено основание за вземане на решение относно възстановяване на работата на детските ясли/градини, но са важен показател за нагласите по този въпрос и очакваните изисквания, при които това да се случи.

Вярвяме, че заедно можем да намерим най-доброто решение, което да осигури здравето и живота на децата, на семействата и на учителите.
На всеки въпрос имате възможност да изберете не повече един отговор, посочват от МОН.

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Novini.bg
22442 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Хасан

2020.05.14 | 13:38

1
Все едно, че няма здравно министерство. Ако се реши, че градините ще работят, най- правилното е децата да не се пускат на градина. Много е далече това време. В Китай заради 7 случая карантинираха четири милионен град, а тука ще питат родители.

2020.05.14 | 13:44

2
Ами отивай в Китай, като ти харесва толкова много. Имай предвид, че там като кажат 4 заразени, може да става въпрос за 4 милиона. На комунисти ако вярваш значи си просто идиoт.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини