Засилено полицейско присъствие в карантинирания район в Ямбол

  • 07 май 2020 11:54

  • 806
  • 2
Засилено полицейско присъствие в карантинирания район в Ямбол
© Булфото (архив)

Засилено е полицейското присъствие на контролно-пропускателните пунктове в жилищен комплекс "Райна княгиня" и околните улици в Ямбол с цел предотвратяване на разпространението на коронавирусната инфекция, съобщи говорителят на ОД на МВР Татяна Павлова.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32181

Изградени са четири КПП-та и осем полицейски поста за контрол на преминаващите пешеходци и автомобили. Обходни полицейски екипи регулират движението в карантинирания район.

Разширява се обхватът на ограничителните мерки в Ямбол

Преминаването на лица през пунктовете става само за полагане на труд, по здравословни причини на преминаващия или на негови близки и за завръщане на постоянен адрес. Всички жители на района, намиращи се в закрити и на открити обществени места, трябва да носят защитна маска за лице или шал.

На 4 май вечерта бяха въведени ограничителни мерки, след като в ромската махала бяха установени 11 случая на коронавирус. Два дни по-късно с PCR-тест бяха установени нови осем положителни проби за COVID-19, което доведе да засилване на контрола в карантинирания район.

 

   

Повече за Коронавирус

corona
Novini.bg
806 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
малко е

2020.05.09 | 13:20

1
Извинявайте , ама е много малко полицейския контрол навсякъде в циганските квартали..да циганските...това е истинското им име и няма какво да ги галим с перце и да внимаваме да не ги обидим. Те за това са толкова нагли и безцеремонни...Полиция помагайте повече...Ако нямате хора кажете....може да се включи армията....

2020.05.11 | 12:38

2
ДОКОГА ще се толерират тези хора, повечето от които не желаят да се интегрират, спазвайки законите на обществото, в което живеят! АРМИЯТА да се намеси! ДА! Хай, СИКТИР!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини