Социална кампания превръща балкона в градина

  • 05 май 2020 17:36

  • 1236
  • 1
 Социална кампания превръща балкона в градина
© Pixabay

"Превърни балкона си в градина" е мотото на кампания БАЛКONA, която започва днес - 5 май, съобщиха организаторите. Тя има за цел да мотивира участниците да създадат красиво и зелено място на открито в своя дом, където да общуват повече с близките си хора и да правят всичко, което обичат.

В кампанията може да се включи всеки, който иска да преобрази терасата си и търси вдъхновяващи идеи за това. Кампанията е онлайн, а за участие е необходимо желаещите: да запишат видео или да направят снимки на своя балкон, да разкажат защо искат да имат балкона на своите мечти, да публикуват своето видео или снимки във Facebook групата Na Balkona, да имат тераса с не е по-голяма площ от 8 квадратни метра, която да се намира на територията на София.

Съвременни Ромео и Жулиета - италианци се влюбиха от балконите си във Верона

Жури ще отличи участниците с най-нестандартните, интересни и оригинални отговори , които ще получат награди от организаторите на конкурса - ONA Design. Първа награда - 3D проект на мечтания балкон и неговата реализация, втора награда - 3D проект, съобразен с индивидуалността на участника. Специална награда ще връчи и публиката - ONA Design ще изготви 3D проект на балкона на този участник, който събере най-много гласове на официалната интернет страницата на конкурса www.balkona.design.

"Да превърнем балкона си в зелена градина е лесно. Това ще ни помогне да намалим стреса, да пречистим въздуха и да намалим вредните емисии в нашия град. Също така, ще ни даде още едно ценно, уникално местенце, на което да се радваме с приятелите и семейството си", споделя арх. Милена Добрева, интериорен дизайнер и основател на студио ONA Design, цитирана в прессъобщението.

Срокът за участие е 29 май, а победителите ще бъдат обявени на 3 юни във Facebook групата ни Na Balkona, както и на www.balkona.design.

Последвайте канала на

Novini.bg
1236 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Ramon

2020.05.05 | 18:26

1
Нещо не разбрах каква е наградата

Добави коментар

Водещи новини