Броят на случаите с COVID-19 в село Паничерево нараства. Заразените вече са 6

  • 15 април 2020 07:32

  • 6267
  • 2
Броят на случаите с COVID-19 в село Паничерево нараства. Заразените вече са 6
©

От полунощ се забрани влизането и излизането от с. Паничерево, община Гурково, област Стара Загора, на всички лица, пребиваващи на територията на населеното място.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 33002

Забраната е заради  заповед на министъра на здравеопазването Кирил Ананиев, издадена след като пациент с коронавирус избяга от болницата в Стара Загора и се прибра в до родното си село Паничерево.

Пред Bulgaria ON AIR кметът на селото Атанас Граматиков съобщи, че снощи около 21.00 часа вечерта му е съобщено за още един заразен с коронавирус и така болните вече са 6.

"Много, които са зад граница, едва ли ще успеят да се приберат. Който успее до 20 ч. да се прибере, а който не е, където се намира - там ще бъде", каза Граматиков.

След този час хора към Паничерево няма да бъдат допускани, а местните – близо 2000 души, ще могат да излизат от домовете си само, за да си купят хранителни продукти, при нужда от лекарства или от медицинска помощ.

В селото, разкри кметът, няма аптека. Причината е, че няма магистър фармацевт, както е по закон.

 

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Десислава Станева
6267 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Инкогнито

2020.04.15 | 14:55

2
Те са им редовните избиратели, които могат да се купят по всяко едно време за 50лв. Признават единствено бой и оръжие. По друг начин няма как да се действа против тях.
СТАРА ЗАГОРА

2020.04.15 | 08:49

1
ВЛАСТИТЕ ДА ПРИЕМАТ ОЩЕ ПО-СТРОГИ МЕРКИ С БЛОКИРАНЕ И ВЕЧЕРЕН ЧАС НА ВСИЧКИ ЦИГАНСКИ ГЕТА В ЦЯЛАТА СТРАНА, ГРАДОВЕ И СЕЛА. ЦИГАНИТЕ СА НЕОБРАЗОВАНА ПАСМЕН КОЯТО НЕ ПОДЛЕЖИ НА ВЪЗПИТАНИЕ И МНОГО, МНОГО ОПАСНИ ВИРУСОПРИНОСИТЕЛИ И РАЗПРОСТРАНИТЕЛИ - ДОКАЗАНО ВЕЧЕ ОТ МАНГАЛИТЕ В ТОВА СЕЛО ПАНИЧЕРЕВО. КЪМ ТЯХ НИКАКВА ПРОШКА СМЕКЧАВАЩИ ВИНАТА ОБСТОЯТЕЛСТВА, НЕ ГИ ЩАДЕТЕ, И НИКОГА ПОВЕЧЕ НЕ ГИ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ЗА ИЗБОРИ. ТОВА СА КОБРИТЕ В НАШЕТО ОБЩЕСТВО.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини