Глобиха 18 жители на област Разград за неносене на предпазни маски

  • 14 април 2020 11:10

  • 522
  • 1
Глобиха 18 жители на област Разград за неносене на предпазни маски
© Getty Images

Глобиха 18 жители на област Разград за неносене на предпазни маски, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Три от актовете са наложени в Разград.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32999

По четири са санкциите, съставени на нарушители в Кубрат и Исперих, и седем в Лозница. Предстои обработването на констативните протоколи, вследствие на което нарушителите ще получат допълнително своите актове. Глобата за това нарушение е в размер на 300 лв.

Продължават и проверките в региона за струпване на много хора на спортни и детски площадки, паркове, градски градини, съоръжения на открити и закрити обществени места. През последното денонощие са съставени седем акта за такива нарушения. Голяма част от сигналите касаят събиране на хора по пейки и беседки в междублокови пространства, уточняват от полицията в Разград.

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Novini.bg
522 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Observer

2020.04.14 | 11:35

1
Елате в Бургас да видите за какво става въпрос, всичко работи и никой не носи маски, никой не ги и глобява. Заведения по центъра, безработен народ обикаля навсякъде. Корабите си пристигат на пристанището, екипажите си обикалят из града. Ремонтите кипят с пълна сила, всеки се прави на тежкар и смята, че него не го касае, а общината спи и не взима никакви мерки, даже след като се оправдаха, че и тестовете им "свършили", сега дори не тестват. Нещо като туркменистанския "подход".

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини