Вижте как ще се изплащат пенсиите във Велико Търново заради извънредното положение

  • 06 април 2020 18:10

  • 1938
  • 0
Вижте как ще се изплащат пенсиите във Велико Търново заради извънредното положение
© Pixabay

От утре въвеждаt специална организация във връзка с изплащането на пенсиите във Велико Търново. Това обяви кметът Даниел Панов.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32973

Всички осем пункта на „Български пощи“ във Велико Търново ще бъдат дезинфекцирани рано сутринта, преди отварянето им. Повторна обработка екипите на ОП „Зелени системи“ ще направят и между 12,00 и 13,00 ч.

Служители на „Български пощи“, на Общината и на Областна дирекция на МВР ще създадат пропускателен ред, за да няма струпване на хора и да се поддържа физическата дистанция от 2 метра между хората.

Владислав Горанов: Не е моментът за безусловен базов доход

В Дебелец, Килифарево и останалите 34 кметства и кметски наместничества е проведен инструктаж и също е създадена организация, за да няма събиране на много хора. Кметствата ще бъдат отворени още в 7,30 ч. сутринта, по двама служители ще организират реда на пропускане. Помещенията ще бъдат дезинфекцирани.

"Апелирам към хората, които получават пенсиите си на гише, да бъдат толерантни един с друг и да бъдат спокойни – създадената организация на работа е целодневна, няма нужда от струпване в определен час пред пощенските клонове или в кметствата", каза Панов.

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Novini.bg
1938 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини