Завърнал се от чужбина бургазлия поиска временно жилище, за да предпази онкоболните си близки

  • 04 април 2020 14:26

  • 6167
  • 2
 Завърнал се от чужбина бургазлия поиска временно жилище, за да предпази онкоболните си близки
© Novini.bg

Вчера са предадени на прокуратурата пет преписки за нарушители на задължителната карантина. В областта са написани 7 акта за нарушаване заповедта на министъра за разходка на неразрешени места.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32973

От понеделник влиза в сила създадената от Общинския кризисен щаб в Бургас организация за дезинфекция на пощенските клонове - във връзка със започващото раздаване на пенсиите. Изготвя се график за дейността на ангажираните с това съвместни екипи на Дезинфекционна станция и доброволци.

822-ма са под карантина в Бургас

Дежурни общински служители стоят в кметствата днес и утре, за да раздават дозатори с дезинфектираща течност на желаещите да се възползват домоуправители.

Ежедневно се извършват дейностите по дезинфекция на обществени пространства на открито и закрито, нон стоп се обслужват по домовете чрез патронажната грижа възрастни, болни, самотни или хора под карантина.

Временно жилище ще бъде предоставено на бургазлия, който се завръща от Гърция. Той сам е поискал да бъде поставен под карантина, но не в собствения си дом, тъй като двама от членовете на семейството му са онкоболни и не иска да ги поставя под риск. 

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Радина Лазарова
6167 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Mangal mar6 v indiq

2020.04.04 | 16:28

2
Ni6to nema da polu4i6 za vas ciganite samo edin hui 6te ima

2020.04.04 | 14:37

1
И аз искам временно жилище.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини