Слави Ангелов за нападателите си: Това са изроди, ще знам един ден кои са

  • 03 април 2020 07:42

  • 1933
  • 0
Слави Ангелов за нападателите си: Това са изроди, ще знам един ден кои са
© Булфото (архив)

Вече вкъщи и се възстановявам. Не съм така както планирах, но стават такива неща в живота. Това заяви в ефира на Нова телевизия журналистът Слави Ангелов.

"Един ден ще знам кой седи зад това. Независимо дали прокуратурата и полицията ще стигнат до тези хора, то аз ще знам кои са", категоричен бе той.

Попита какво си спомня от инцидента, Ангелов разказа: Прибрах се и паркирах пред нас и почти стигнах до входа. Един съсед вървеше три крачки пред мен. Тогава видях единият нападател - беше с маска на малки черепчета, загледах го, беше и спортно облечен. Реших че е излязъл да потича, а маската е заради ситуацията с коронавируса, в момента в които моят съсед влезе във входа, последва удар - имах две чанти с покупки и с лаптопа и веднага паднах на земята. Следващият ми спомен е, че единият ме снима с телефон. Този, който ме удари пръв ме е блъскал по лицето, защото му е било поръчано така. Другите са ме удряли с метални пръти по краката, единият ми крак е счупен, а на другия е останал един два удара, за да го счупят.

Ето какво е състоянието на пребития Слави Ангелов

По думите му той си спомня как се оттеглят нападателите. "Съседът ми се връща, защото най-вероятно е чул нещо. Той е доста едър мъж, по-едър от тях. Част от моите ангели са едно много смело семейство, което минава наблизо с колата си. Жената си я спомням приклекнала до мен, да ми държи главата", каза още той. Ангелов е започнал да се задушава от течащата кръв и ако никой не е бил наблизо - то най-вероятно побоят е можело да завърши фатално.

"Правил съм много смели неща като криминален репортер. Влизал съм в конфронтации с убийци", допълни още той.

Пребиха журналиста Слави Ангелов

"Това са изроди, това са гадове. Не може да биеш някого с метални пръти и да се прибереш вкъщи, и да се правиш на нормален човек. Тези същите групи могат да организират и убийство, разликата е, че убийството става много по-бързо и по-тихо", добави журналистът.

NOVINI.BG припомня, че на 17 март 2020 година пред дома му бе пребит жестоко журбналистът Слави Ангелов. Все още случаят се разследва и извършителите му не са заловени.

Последвайте канала на

Novini.bg
1933 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини