Над 20 сигнала за паднали дървета и клони са подадени в община Пазарджик

  • 02 април 2020 12:06

  • 229
  • 0
Над 20 сигнала за паднали дървета и клони са подадени в община Пазарджик
© Булфото/Архив

Над 20 сигнала за паднали дървета и клони, в следствие на необичайния за април снеговалеж, са подадени от граждани до община Пазарджик през изминалото денонощие, съобщиха от общинската администрация.

От 6 часа тази сутрин екипите на БМ "Стопанисване и управление на общински пазари и комунални дейности" съвместно с "Гражданска защита" отстраняват опасни за хората и за движението по улиците клони. Приоритетно са почистени вече основните пътни артерии и градските булеварди, като продължаваме да отстраняваме препятствията по всеки подаден от гражданите сигнал, заяви кметът на Пазарджик Тодор Попов.

В планинските части на общината все още има слаб снеговалеж, но пътните връзки между населените места са почистени. В някои от селата има краткотрайни проблеми с електрозахранването, няма населено място без ток.

Три машини са били заети със снегопочистването през нощта. Приоритетно са почистени 8-те КПП-та на областния град, надлезите и кръговите кръстовища, където е било необходимо, настилките са обработени със сол, допълва БТА.

Последвайте канала на

Novini.bg
229 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини