Репортерка на ТВ7 пускала сензации менте за пироманите в София

  • 05 април 2012 07:37

  • 5170
  • 4
Репортерка на ТВ7 пускала сензации менте за пироманите в София
©

Репортерката на ТВ7 Диляна Гайтанджиева е представила говорителя на сдружение "Българска легия Антимафия" като сериен подпалвач. В репортаж в разгара на пироманията обхванала столицата в края на миналата година, Гайтанджиева звъннала в организацията и искала да направи интервю с някой подпалвач, разказва Петър Якимов в интервю за "България Днес".

Якимов, с когото репортерката се познава още от времето, когато работеше в Нова телевизия и обяснил, че може да разчита на експерт, който да й обясни технологията. Все пак склонила да направи възстановка, в която самият Якимов да разкаже за това как се правят палежите. Изричното условие на говорителят на "Антимафия" било неговият силует да бъде размазан, а гласът му променен. Гайтанджиева обаче не спазила уговорката и пуснала репортажа. Приятели на Якимов го разпознали. Проблемът всъщност бил свързан всъщност с представянето на говорителят на "Антимафия" като сериен подпалвач. Той подал искова молба срещу Гайтанджиева в съда, но и до момента няма резултат. След това пуснал и нотариална покана за извинение от страна на ТВ7, но такова не последвало. Във видеото обаче ясно се чува, че Гайтанджиева задава въпроса на Якимов "колко ти плащат", на което той дава отговор за сумата, срещу която може една кола да бъде запалена. Отговорът на говорителя на "Антимафия" е, че той държал да се изпише думата "възстановка" на репортажа. 

Последвайте канала на

Novini.bg
5170 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Piroman

2012.04.08 | 23:41

4
Айдеее на тая кариерата се сгромоляса!
Христо

2012.04.06 | 15:44

3
В тази телевизия всичко е менте. Няма сериозна журналистика, а само чалга при Бареков.

2012.04.05 | 19:20

2
Като погледнеш кои води ТокШОу в някои телевизии - педали,чалгари,певачки и там подобни курветини,какво очаквате от телевизията. Знам само,че телевизията се превърна от обективна информационна система в субективно,жълта помия за шоу и пари.
1

2012.04.05 | 19:20

1
И тая е толко журналистка колкото мене... тая държава удари дъното

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини