Гледай на живо

Евро 2020: Португалия - Германия 1:2 (почивка)

Българският сайт Predpazi.com предлага защитни средства срещу COVID-19 с благотворителна цел

01 април 2020 17:14

Българският сайт Predpazi.com предлага защитни средства срещу COVID-19 с благотворителна цел
©
1533 2

Българският сайт Predpazi.com заявява своята съпричастност към битката срещу разпространение на COVID-19 в България и започва да предлага предпазни средства, като цялата печалба от тях ще бъде дарена.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 24272

Сайтът си поставя следните цели:

ПРЕДОСТАВЯНЕ на защитни средства като предпазни маски и дезинфектанти;

ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ на спекулата, засягаща продуктите за защита и превенция;

Даване на ВЪЗМОЖНОСТ на всеки да защити себе си и семейството си;

ДАРЯВАНЕ на осъществените печалби на каузи, свързани с борбата срещу COVID-19.

Държавни агенции, общини и фирми се обръщат за предпазни маски към кооперациите на хора с увреждания

„Когато човешките живот и здраве са изложени на риск и сложени на предните линии в борбата за оцеляване и спасение, няма нещо друго, което да заслужава по-голяма концентрация на усилия, борба и своевременна взаимопомощ“, заяви Васил Йорданов, съосновател на проекта, добавяйки:

„Вярваме, че човешкият живот и благоденствие са единственото, което има значение в тази сложна за всички ни ситуация. Печалбата не фигурира сред целите, които predpazi.com си поставя. Намеренията ни са благотворителни и са ориентирани изцяло към желанието да помогнем в този кризисен момент. Печалбите от продажбите цени ще дарим за борбата с коронавируса“.

Все по-често се наблюдава спекулативно завишаване на цените в търговската мрежа, както и дефицит на продукти с предпазен характер: като защитни маски и дезинфектанти. Това е проблем, пред който ние се изправяме заедно с цялата общественост. Обявявайки се категорично против спекулата, Predpazi.com предлага на своите клиенти защитни средства на цени, близки до доставните, а средствата от печалбите ще бъдат дарени на онези, които са на предните редици в битката с болестта.

Целта на проекта е да осигури наличност и доставка на предпазни продукти за всеки нуждаещ се. Ето защо количествата на поръчваните продукти от един потребител ще бъдат ограничени –повсеместното изкупуване на големи количества от така ценните за всички ни консумативи не е фокусът на тази кампания.

Екипът на Predpazi.com се състои от доброволци от различни сфери на бизнеса, обединени от общата кауза – да допринесем максимално ефикасно към по-бързото и безпроблемно справяне с епидемията в страната. Осигуряването на защита за всеки е нашата мисия.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 24272

Повече за Коронавирус

corona
Novini.bg
1533 2

Свързани новини

Свързани видеа

Коментари 2

Добави коментар
евала

2020.04.01 | 20:18

1
БРАВО! Не купувайте от хора, които се възползват, ето това е
7333

2020.04.02 | 00:44

2
БРАВО!

Добави коментар

Водещи новини