АБРО и БНР изразяват подкрепа и уважение към българските медици в борбата с COVID-19

  • 25 март 2020 09:53

  • 580
  • 2
АБРО и  БНР изразяват подкрепа и уважение към българските медици в борбата с COVID-19
© Pixabay

В знак на подкрепа към българските медици, от 25 март, в рамките на три дни, българските радиа ще излъчват една от най-обичаните български песни в изпълнение на Емил Димитров – „Ако си дал“.  

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 33012

В последните минути, точно преди всеки кръгъл час, радиостанциите в България ще подкрепят всички лекари, медицински сестри, фармацевти, санитари и доброволци, които излагат своя живот и живота на близките си на риск, с цел битката срещу COVID-19 да бъде спечелена скоро.

"Усилете радиото и пейте заедно с нас. Да кажем „благодаря“ със силата на радиото", заявява от Асоциацията на българските радио и телевизионни оператори (АБРО).

"Изразяваме безусловната си подкрепа и дълбоко уважение с една от златните песни на българската музика. Ще чуете и подкрепата на най-разпознаваемите гласове от радио ефира", се казва още в позицията на АБРО.

 

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Novini.bg
580 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Празна Фуражка

2020.03.25 | 12:51

2
Насран дъртак, за разпространение на лъжи се отива в затвора. А там, в скоро време ще срешнес Крни, Резидента, Копейкин.
SARS

2020.03.25 | 12:38

1
До коментиращите срещу герберастите: Отдавна на всички нас ни е известно че телефоните у нас се подслушват масово и безконтролно, така както бе по времето на "Развития ни социализъм" ! Така че за предпочитане е да ползвате предплатени карти които ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да са на ЧУЖДО ИМЕ или нa ПOЧИНAЛИ вeчe хoрa, а телефоните ви да са СТАРИ модели от преди . . .дигитализацията ! Освен това при ползването на интернет и участвуването в коментари /като тези/ трябва задължително да използвате софтуер, който да скрива истинския ви IP address ! Конфиденциалните ви разговори които смятате да водите трябва да бъдат кратки /в рамките нa не повече от 60 секунди/, за да затрудните прихващането им от "Звеното за подслушване в МВР" дислоцирано в кв. Горна Баня !

Добави коментар

Водещи новини