Николов разкри какво е състоянието на болните бургазлии

  • 24 март 2020 14:00

  • 1647
  • 1
Николов разкри какво е състоянието на болните бургазлии
© Фейсбук

Към този час няма новорегистриран случай на пациент с коронавирус в Бургас. Това потвърди кметът на града Димитър НиколовДимитър НиколовДимитър Николов е български икономист и политик, кмет на Община Бургас от 2007 година. Той е роден.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32973

Той съобщи, че 45 пътници с бургаска регистрация са кацнали снощи на бургаското летище. Всеки един от пристигналите е бил термометриран, няма отчетена завишена температура. Всички пристигнали са под задължителна карантина и са им връчени предписания. Вече им се вземат проби за изследвания от къщи и за тяхно спокойствие, и за спокойствие на съседите им.

Днес се извършва термометриране на всички, поставени под карантина в хирургичното отделение на „Бургасмед“. Ако и вторите им проби са отрицателни- карантината ще бъде свалена.

Проф. Костов представи Медицинския съвет към МС и обяви: Не искаме да влизаме в конфронтация с кризисния щаб

"Тримата пациенти с доказан коронавирус, които са в инфекциозно отделение на УМБАЛ, са с много добри лабораторни изследвания. Чувстват се добре, но трябва да минат определените срокове, за да им се вземат отново проби. Утре предстои на първата пациентка с коронавирус от Карнобат да се вземе проба. След 24 часа ще й се направи още един контролен тест и след това ще бъде изписана под домашна карантина", докладва още Николов.

"Получаваме много въпроси, свързани с бременните жени: акушеро- гинекологичните кабинети са отворени, разбира се денонощно работят и трите родилни отделения в Бургас. Бъдещите майки могат да разчитат на акушер- гинеколозите при проблем или оплаквания, или за издаване на болнични листи", каза още кметът.

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Novini.bg
1647 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Абе, мам... му

2020.03.24 | 14:44

1
Нали щяха да са 150 пасажери бе журналя! И щеше да има ЕДИН автобус да ги извози?! Ами притеснихме се, на колко етажа в ЕДИН АВТОБУС могат да се съберат 150 пътници ??? Гглупаци журналя !!!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини