Опашки на входа за София от Драгичево заради проверките

  • 23 март 2020 07:21

  • 1394
  • 3
Опашки на входа за София от Драгичево заради проверките
© Кадър - БНТ

Днес е първи работен ден след приемането и влизането в сила на новите и по-строги мерки във връзка с извънредното положение в страната, информира БНТ.

На КПП край Драгичево трафикът е засилен тази сутрин. Вече се е образувала опашка от автомобили. За да влязат в София, е необходимо хората да имат декларация, че работят в града или идват по неотложни причини. Четирима полицаи проверяват всяка една от колите.

19 са пропусквателните пунктове на входовете на София, на които се извършват подобен вид проверки.

Затягат мерките на петте КПП на Търговище от утре

Последвайте канала на

Novini.bg
1394 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2020.03.23 | 10:19

3
И какъв е смисъла от подобни глупости? Как полицая ще разбере, че този, който има бележка, не е болен или заразен, като дори и температурата не му измерват? Достатъчно е да има 1-2 такива, които ще заразят останалите си колеги, те след това ще занесат вируса в тях и от там нататък работата е ясна. Вместо да бяха забранили на хората от чужбина да се връщат или поне да ги бяха сложили под карантина в някои изолирани хотели за 2 седмици, сега се чудят каква по-голяма простотия да измислят. Убиха бизнеса, блокираха държавата и изнервят хората, които са без работа и скоро ще са по улиците и няма да имат спиране!

2020.03.23 | 09:23

2
Даже ако ме питат мене трябва да затворят града рейсовете бълват от европа заразени и няма контрол.

2020.03.23 | 08:48

1
Страшна тъпотия е това с тези блокади ...

Добави коментар

Водещи новини