Превозвачите преустановяват курсове по междуселищни линии от Ямбол до селата в почивните дни

  • 20 март 2020 15:05

  • 2758
  • 0
Превозвачите преустановяват курсове по междуселищни линии от Ямбол до селата в почивните дни
© Pixabay

Превозвачите преустановяват изпълнението на курсове на междуселищните автобусни линии от Ямбол до селата на община Тунджа през почивните дни - събота и неделя, съобщават от общинска администрация.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32973

Сдружението на превозвачите е изпратило писмо до кмета на община Тунджа Георги Георгиев, в което го уведомяват за предприетите мерки за редуциране на междуселищните линии заради рязко намалелия пътникопоток след предприетите мерки срещу коронавируса. Мерките ще действат от 21 март до отмяна на извънредното положение.

Отменя се платената зона за паркиране в Ямбол до 29 март

Във връзка с усложняващата се епидемична обстановка, свързана с разпространението на COVID-19 в Република България, платената „синя зона“ за паркиране в центъра на Ямбол се отменя до 29 март, съобщиха по-рано от пресцентъра на общината.

Мярката е приета по предложение на ръководството на Община Ямбол. Целта е да се осигурят условия за по-голяма социална дистанция на гражданите и по-малко хора да ползват градския транспорт, като част от мерките за овладяване на разпространението на коронавирус.

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Мая Йорданова
2758 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини