Трима души са арестувани за грабеж на бензиностанция в Русе

  • 12 март 2020 16:36

  • 426
  • 0
 Трима души са арестувани за грабеж на бензиностанция в Русе
© Pixabay

Русенската полиция е арестувала трима души за грабеж на бензиностанция в града. Това съобщиха от областната дирекция на МВР в крайдунавския град.

От полицията припомнят, че при грабежа, извършен около 0.40 часа на 3 март тази година, в бензиностанция на бул. "Христо Ботев" - на изхода на Русе в посока Варна, влезли двама мъже, облечени с тъмни дрехи и с качулки на главите. Те заплашили служителката в обекта с побой, след което взели около 290 лева от оборота и избягали.

От полицията информират, че при състояла се наскоро спецоперация в няколко русенски квартала униформените служители установили данни за евентуалните извършители на грабежа.

Въоръжен грабеж на казино в София, задигнати са над 70 хил. лв.

Така били открити и арестувани двама русенци - на 16 и на 36 години, както и 20-годишен младеж от град Две могили. От полицията уточняват, че двамата пълнолетни са мъжете, които са били в бензиностанцията, а 16-годишният е изчаквал извън обекта и обсега на камерите.

От областната дирекция на МВР обясняват, че единият от арестуваните е издирван заради влязла в сила присъда. Досега той се укривал в различни населени места в страната.

Работата по случая продължава под ръководството на Русенската прокуратура.

Novini.bg
426 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини