Нов ремонт на ремонта на "Граф Игнатиев"

04 март 2020 16:10

Нов ремонт на ремонта на "Граф Игнатиев"
© Булфото (архив)
845 3

Пореден ремонт на ремонта предстои за столичната улица "Граф Игнатиев". След като строителните работи там завършиха преди по-малко от година, се оказва, че част от настилката на ъгъла на Графа и улица "Цар Шишман" е за смяна, стана ясно от думите на новия заместник кмет по транспорта Цветан Божинов. Той обяви още, че от утре до 8 април ще се ремонтира и участък от "Асен Йорданов" и "Искърско шосе". 

След куп перипетии, промени на проекта, недоразумения и ремонти на ремонта, през май миналата година ремонтните дейности на столичната улица "Граф Игнатиев" бяха завършени. Оказва се обаче, че само една мека зима по-късно ремонт отново е нужен. Това стана ясно от думите на замeстник кмета по транспорт в столичната Община Цветан Божинов, цитиран от dnews.bg.

''Графа'' отново в ремонт, този път заради авария

Стартира и ремонт на улица "Асен Йорданов" и Искърско шосе, който ще обхване отсечка от 800 метра. Той трябва да завърши на 8 април,  а дотогава ще има промени и в маршрутите на градския транспорт. 

Служителите на работещите в района предприятие ще могат да стигат до работните си места, но като цяло движението в ремонтиращия се участък ще бъде спряно, уточниха от Столичната община. 

Novini.bg
845 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Запознат

2020.03.04 | 16:57

3

Стига сте писалии глупости , ремонта е на ул. Шишман, която пресича Графа.

2020.03.04 | 16:47

2

Това напомня на ремонта на Цариградско и ремонта на ремонта, след като на Буда му изпаднаха пломбите при возенето по новия асфалт на демонстративното откриване.... Нашите фирми така ремонтират.

Jijo

2020.03.04 | 16:21

1

Ха, верно ли?!? Отново?

Добави коментар

Водещи новини