ГЕРБ в Пловдив поднесе цветя и се поклони пред паметника на Васил Левски

  • 19 февруари 2020 15:08

  • 262
  • 0
ГЕРБ в Пловдив поднесе цветя и се поклони пред паметника на Васил Левски
© ПП ГЕРБ

Кметове, общински съветници и членове на ПП ГЕРБ в Пловдив се поклониха пред паметта и делото на Васил Левски. По традиция поклонението се състоя пред паметника на Апостола на централната алея на Бунарджика. На него тази година присъства и извънредният и пълномощен посланик на Съединените щати в България Н. Пр. Херо МустафаХеро МустафаХеро Мустафа (на английски: Herro Mustafa; на кюрдски: Hêro Mistefa; родена 1973 г.) е американски дипломат,

„За мен чест името на всички американци да поднеса венец на паметника на Васил Левски. Той е национален герой на всички българи заради неговата отдаденост на свободата. Да живее България и българският народ!“, сподели Нейно превъзходителство.

От името на градската структура на ГЕРБ представители на младежката организация поднесоха венци и цветя в знак на признателност и сведоха глави пред Васил Левски. 

По-рано през деня в в храм „Св. Св. Петър и Павел“ в Пловдив бе отслужена панихида по повод 147-та годишнина от трагичната гибел на Апостола на Свободата.

Последвайте канала на

Novini.bg
262 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини