Над 400 екипа на ЧЕЗ на стендбай при влошаване на времето

  • 11 февруари 2020 13:43

  • 162
  • 1
Над 400 екипа на ЧЕЗ на стендбай при влошаване на времето
© getty images

ЧЕЗ Разпределение предприе необходимите мерки, за да гарантира сигурността на електрозахранването във връзка с обявения жълт код за силен вятър, който е в сила за 22 области на страната на 11 февруари, съобщиха от дружеството. На обслужваната от ЧЕЗ територия предупреждението е в сила за областите Видин, Монтана, Враца, Плевен, Благоевград, Кюстендил и Софийска.

В постоянна готовност за реакция на сигнали са над 400 аварийни екипа, оборудвани с необходимите материали, инструменти, високо проходими автомобили и специализирани транспортни средства. Поддържа се комуникация с областните и общинските администрации, допълниха от ЧЕЗ.

Сигнали за нарушено електрозахранване в населените места може да се подават на денонощен телефон 0700 10 010, през сайта на ЧЕЗ Разпределение в секция "Контакти", където се попълва форма за контакт "Пишете ни" или по имейл на адрес: klienti@cez-rp.bg. При подаване на сигнал, е необходимо да се посочва точен адрес за по-бързо локализиране на засегнатите участъци, пише в съобщението.

Обявиха частично бедствено положение в Белене

Последвайте канала на

Novini.bg
162 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
...на стендбай...

2020.02.11 | 17:54

1

а може би В ГОТОВНОСТ?!

Добави коментар

Водещи новини