Още няма ток в общините Ловеч и Угърчин

  • 08 февруари 2020 10:18

  • 1026
  • 1
Още няма ток в общините Ловеч и Угърчин
© Pixabay

До 13.00 ч. се очаква да бъде възстановено електрозахранването в общините Ловеч и Угърчин, съобщават от "ЧЕЗ разпределение" АД. Регионалният мениджър на дружеството Бойко Чавдаров поясни, че в община Ловеч, където положението беше най-тежко, все още се работи по отстраняване на авариите в селата Смочан, Гостиня, Соколово и Хлевене.

"Локализирани са участъци в труднодостъпни планински райони. Екипите са насочени там и ще направим всичко възможно в рамките на няколко часа да възстановим захранването и на тези места. В Тетевен и Троян всички населени места са с възстановено захранване. Има единични сигнали, по които работят аварийни екипи. Те ще бъдат на терен, докато не възстановим захранването и на последния абонат в най-отдалечената точка", каза Чавдаров и добави, че се работи и в още пет села в община Угърчин.
41 населени места в Ловешка област са без ток
Кметът на община Ловеч Корнелия Маринова съобщи, че частично без ток все още са и отделни улици и южната индустриална зона в града, както и улици в селата Казачево, Александрово, Дойренци, Къкрина, Радювене и Дренов. По думите й, възстановено е водоподаването във всичките населени места в общината, с изключение на с. Прелом. Там е осигурена водоноска. Наложило се е да бъде доставена вода и на възрастни хора в Радювене.

Последвайте канала на

Novini.bg
1026 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Нали нямаше бедстващи?!

2020.02.08 | 12:04

1

А бе гейберастка подлога долна, има при това не малко случаи, дори протестират!

Добави коментар

Водещи новини