Еврофутбол: Право на отговор

  • 27 януари 2020 10:04

  • 282
  • 0
Еврофутбол: Право на отговор
© Pixabay

Във връзка с медийните прояви на г-н Цветомир Найденов и г-н Боян Найденов бихме „Еврофутбол“ предостави своя официалната позиция.

NOVINI.BG публикува правото на отговор на „Еврофутбол“ без редакторска намеса:

"Безпочвените, противоречащи си твърдения, в които замесват други съдружници в компанията са неетични и видимо целят обществена и медийна манипулация.

Г-н Боян Найденов е ръководил компанията в качеството си на управител повече от 15 години до уволнението му през юли миналата година. В качеството си на управител той носи пряка отговорност за всички финансови въпроси, засегнати от него и брат му в медийните им изяви през последния месец. Г-н Цветомир Найденов е бил и служител в дирекция „Програми и анализи“, а след напускането на г-н Стефан Найденов е бил и ръководител на отдела до освобождаването си през 2019 година. И тримата повече от 20 години са участвали равноправно в управлението и са взимали множество самостоятелни решения. Само тези факти превръщат твърденията им за извършени финансови нарушения и внесени по-малко такси от дължимите в тенденциозни и нелепи.

Припомняме заключението на директора на Агенцията за държавна и финансова инспекция, че нарушение на Закона за хазарта по отношение на плащане на таксите няма.

 

Тежко корумпираната и купена Комисия по хазарта укрила документи от инспекторите на АДФИ

 

Законът за хазарта е спазен такъв, какъвто е и няма неизплатени по него задължения".

Последвайте канала на

282 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини