Фандъкова напомни каква е целта на грипната ваканция

  • 24 януари 2020 12:43

  • 1597
  • 1
Фандъкова напомни каква е целта на грипната ваканция
© Pixabay

"От 27 януари до 4 февруари за учениците в София ще има грипна ваканция. В последните дни Столичната регионалната здравна инспекция констатира нарастване на броя на заболелите от остри респираторни заболявания и създаването на епидемиологична обстановка.

Учебните занятия ще бъдат възстановени на 6 февруари след междусрочната ваканция", написа във Фейсбук и кметът на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

 

Обявяват грипна епидемия в София - всички 273 училища във ваканция

 

"През този период детските градини и ясли ще продължат да приемат деца при засилен контрол върху здравословното им състояние от медицинските специалисти в детските заведения. Видимо болни деца няма да бъдат приемани", обясни категорично тя.

"Напомням на всички ученици и стотиците, които и тази година ми писаха съобщения, че целта на грипната ваканция е избягване на места с много хора и ограничаване на контактите", написа още Фандъкова.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1597 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2020.01.24 | 13:18

1

ний знаем каква е. да го кажем ежегодната грипна ваканция да пуснем гювеч на хотелиери и ресторанти То и без това не се учи нищо в училище.

Добави коментар

Водещи новини