Тежка патология на изнасилвачи сред българите

  • 16 януари 2020 14:47

  • 6520
  • 0
Тежка патология на изнасилвачи сред българите
© Pixabay

Каквото и да правиш, просто спри и виж това, преди да продължиш…

Това са коментари на хора, които свободно се разхождат по улицата между вас. Това е кашата, която използват вместо мозък, това са вярванията им, това е виждането им за живота; това са те!

В цялата им прелест:

От новина, в която се говори за жертви на изнасилвания. 

Жертва на Валиумния изнасилвач: Бях спокойна, защото ми каза, че е гей

 

Няма нито една… НИТО ЕДНА дума, различна от омраза и злоба към жертвите. Няма нито едно: „бъдете силни“, „дано си получи заслуженото“, „дано се възстановиш“, „не се страхувай“, „не си сама“… не.

Видяхте какво има вместо това. 

Всеки един от тези е доволен, че това ужасяващо нещо се е случило на тези жени. Това е шок, който променя живота им, но предизвиква наслада у коментиращите. Тези коментиращи показват тежка, тежка патология. 

Когато толкова много хора обвиняват жертвата, че е виновна за това, че е жертва, знаете ли какво се случва? Следващата жертва си мълчи, за да не я разкъса милото ни общество. Какво следва от това? Извършителят остава ненаказан, свободен, готов за нови нападения. 

Всеки един от тези коментиращи е съучастник на изнасилвача, на всеки друг изнасилвач. Освен това всеки един от тях е и адвокат на насилниците. 

Дано се гордеете със себе си!

Не само това, но и всеки един от тях е потенциален извършител, а смея да предполагам, че част от тях са извършвали вече някакво насилие над жени или деца, въобще – над беззащитни. 

Мъжът, пребил 30-годишна жена във Видин, имал и други подобни прояви

Готвачът Васил убил красивата Калина с карате хватка

40-годишната Кремена е можело да бъде спасена

Краставите магарета се надушват. Както виждате – са се надушили и се защитават един друг. 

Разбираме, че мокрият сън на наш Ганю е да трепе и изнасилва. Иначе не може да вдигне самолета. 

Да, разбирам, че във всяко общество има извратени, импотентни, сексуални маниаци и т.н. Но толкова МАСОВО, толкова много не съм предполагал, че има в България. Нали уж бяхме най-великите любовници, кавалери, най-големите мъже, а не най-сдуханите едноклетъчни с мнение и достъп до интернет. 

Виждам, че много от вас са били пре*бани от някоя гадна (както вие казвате) ку*ва и сега мразите всички, родени с вагина, а по коментарите ви се съди, че и се страхувате от тях, но, също както вие казвате: каквото сте търсили, това сте намерили! 

Гледам – страдате. 

Значи съм грешал всичките тези години… Значи не било лесно да си тъп! 

А, до колкото виждам, повечето от вас са си заслужавали пре*баването. Не може да друсаш дървото с ку*ви и да чакаш да падне благоприличната ти бъдеща благоверна съпруга. И после да си изненадан. Както един от „вашите“ се изрази: поне да си бяхте мълчали, да не ви гледаме всичките

Или… о-о-о… вие не се „показвате“, в интернет всичко може, защото си анонимен. За да разбереш що за стока е един човек, виж го какво прави и как се държи в интернет – най-съкровените му търсения и коментарите там, където знае, че е безличен и таен, там се разкрива най-добре. Вие се разкрихте. Любители на изнасилванията, силни балкански мачовци. 

Вижте тук, може да получите отговор на проблема, който силно ви мъчи:

Микропенисът: малкият голям причинител на проблеми

 

А всички останали: правете сметка, че тези хора са сред вас, на свобода. Понякога се напиват, понякога вземат и други стимуланти и истинската им същност много по-лесно изплува на повърхността. Ако забелязвате признаците (бъдете честни със себе си, забелязвате ги!), просто странете от тях. 

Ave, Кретенус-Максимус, morituri te salutant!*

Последвайте канала на

Александър Томов
6520 0

Свързани новини

Водещи новини