Муки говори със Стоянка Мутафова на гроба й

15 януари 2020 12:14

Муки говори със Стоянка Мутафова на гроба й
©
6973 2

Дъщерята на легендарната Стоянка Мутафова - Муки говори със покойната си майка на гроба й след панихидата за 40 дни от смъртта на великата ни актриса.

"Много ми липсваш, маме", проплака Муки, клекнала до гроба на майка си.

На тръгване от Централни гробища наследничката на Стоянка прегърна портрета й, след което погледна снимката, усмихна се и започна да я гали.

"Мъката е голяма. Времето минава, но не помага", промълви Мъки пред в. "Телеграф" и допълни: "Последните дни все за Нейчо говореше и той си я прибра точно на Никулден. Голяма любов имаха. Той много обичаше Стояна, както и мен, затова ми я остави толкова дълго да й се радвам и да сме заедно. Сега си е при него".

Грубешлиева е категорична, че ще направи всичко по силите й майка й да не бъде забравена и ще пази паметта й.

България се прости с неповторимата Стоянка Мутафова

Панихидата по повод 40 дни от кончината на Стоянка Мутафова се отслужи вчера, от 12 часа в храм "Въздвижение на Св. кръст Господен" - кв. Лозенец.

За да запалят свещичка за лек път на душата на великата ни актриса в църквата първо пристигнаха Муки в компанията на мениджърът на Стоянка - Евгени Боянов, а малко по-късно се присъединиха най-близките на опечалените, сред които Ирен Кривошиева, Силвия Кацарова, Богдана Карадочева и др.

 

 

Novini.bg
6973 2

Свързани новини

Коментари (2)

Добави коментар
Мая

2020.01.15 | 18:12

10564

Моля ви де слагайте снимката на Муки, плаши децата и бременни майки! За съжаление с парите от мама не може да се направи нищо!

Ели

2020.01.21 | 08:34

13796

госпожа Мая , не е важна опаковката а съдържанието в нея.... ( ако може да разберете какво искам да кажа)времето минава, младостта си отива и с нея и красотата, но душата ни остава вечно и ако тя е красива.....!!!!

Добави коментар

Водещи новини