Измами с резервации на вили в интернет

  • 23 декември 2019 08:22

  • 803
  • 1
Измами с резервации на вили в интернет
© Кадър Нова телевизия

Измами с резервации в мрежата! За това сигнализираха зрители на Нова телевизия, които опитали да наемат вила, на която да отпразнуват предстоящите празници.

Единият от потърпевшите е Теодор Ангелов. Той и компанията му от 25 приятели планирали да посрещнат Нова година в къща под наем.

„Пуснахме обява във Фейсбук, че търсим вила за Нова година за 25 души за 2 нощувки. Един човек се свърза с нас и ни предложи вила на цената от 1200 лева. Каза обаче, че трябва да му пратим 600 лева капаро. Вилата се намира в Старо село, Пернишко”, разказва Теодор Ангелов.

 

60-годишна българка е арестувана в Гърция за участие в телефонни измами

 

Неизвестният мъж изпратил и снимки от вилата, които по-късно се оказва, че са откраднати.

Теодор Ангелов още в началото поискал да види къщата и се уговорил с мъжа да отидат на място. „В деня обаче той каза, че дъщеря му има температура и не може”, разказва Теодор Ангелов. Мъжът поискал капаро за наема, но Ангелов отказал.

„Тогава попитахме дали има вода във вилата. Той каза, че има. Попитахме го за сайт. Каза, че няма. Тогава ни блокира телефоните”, разказа Теодор Ангелов.

Novini.bg
803 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Щерю

2019.12.23 | 09:38

1

Жалко , че тоя сноб и групата му снобска не са изгорели със 6 стотака . Но дано други да изгорят покрай празниците. Амин!

Добави коментар

Водещи новини