2084

  • 05 декември 2019 09:47

  • 1858
  • 0
2084
© pixabay

Добре дошли в 2084!

Дядо Коледа е мъртъв. Неговото място е заето от детски черен петък. Детският черен петък започва от средата на септември и продължава до средата на април. Всеки е длъжен да закупи стоки според спуснатата квота от корпорациите. Децата имат същите права и задължения като възрастните. (Либерализмът е победил.) По време на детския черен петък всички деца са задължени да теглят кредит, който трябва да изплащат през останалата част от годината. Снежанка по маркетингови причини е заменена с „мис снежно дупе“. Мис снежно дупе традиционно се бори за световен мир. През останалото време се снима гола в социалните мрежи.

Конкурсът "Най-красиво писмо до Дядо Коледа" очаква вече детските послания

Рудолф и елените са изчезнал вид. Заменени са с последен модел двигатели от германски марки произведени в Китай. Елхите също. Тоест и те са произведени в Китай.
По медиите се води ожесточен спор каква е причината за съществуването на коледните празници? Независимо от гледните точки всички спорещи се консолидират около идеята, че е нещо свързано с повишение индексът на доверие на банките.
Господин и госпожо е заменено от полово неутралното – длъжник.
Кредитната карта върши работа на личен документ.
Всеки длъжник има правото свободно да задлъжнява още повече. – Пише го в конституцията.
Любовта е разрешена при покупка на стоки над необходимият лимит по време на св. Валентин. Икономиката го изисква. Семейството е заменено с по-адекватната форма – консолидирани длъжници.

Хора над 50 г възраст могат (още не е задължително, но скоро ще стане) да пристъпят към евтаназия за да не се налага изплащането на пенсии. Това тежи на икономиката и не стимулира пазарът. Дълговете им, разбира се, се унаследяват.
Новият модел смартфон вече има над 400 камери и изпълнява функцията и на бъбрек. А и е на цената на бъбрек. Хора с по един бъбрек в резултат от миналогодишната кампания имат право да закупят новия модел с предимство. (Липсата на бъбреци се насърчава.)

Как да откажем цигарите

Пушенето на обществени места продължава да е забранено, но тютюневите компании с помощта на частни съдилища обявяват извън закона всички обществени места. Съдебната система е опростена. Презумпцията за невинност е заменена с плащане за невинност. Всеки с над сто хиляди лева в банка има право на едно убийство на календарна година.

Медицината е открила силиконовият мозък. Всички са полудели. Операциите преди празниците са на половин цена. Най-много се харчат мозъците със златно покритие и вградени полу скъпоценни камъни. В Дубай има и такива с истински диаманти, но те са само за гъзари. За по-бедните има имитации.
Вече никой не спори за последната корекция на „Под Игото“. Четенето е забранено.

 

Последвайте канала на

Емил Йотовски Емил Йотовски
1858 0

Водещи новини