Патриарх Неофит: Най-искрени съболезнования за кончината на Стефан Данаилов

  • 27 ноември 2019 17:58

  • 1173
  • 4
Патриарх Неофит: Най-искрени съболезнования за кончината на Стефан Данаилов
© Булфото (архив)

Поднасяме най-искрени съболезнования за кончината на големия български актьор и общественик Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в. Смъртта, която в един миг идва и отнема всичко, е тежък момент, когато думите са безсилни да изразят болката от загубата на един обичан от народа човек. Това се казва в съболезнованието на българския патриарх Неофит за кончината на Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в..

Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в остава в паметта ни като човек, който в битността си на министър на културата с лекота, желание и обич се трудеше за развитието на културата във всичките й сфери. Напусна ни актьорът, пресъздал изключително добре образа на Свети Цар Борис Първи в едноименния филм, пише Негово светейшество.

Благодарни сме за доброто му отношение към Светата Църква и за всички добри инициативи, свързани с връщането, реставрирането и съхранението на православните ни храмове и манастири, заявява предстоятелят на БПЦ.

"Отправяме молитва към небесния ни Отец да упокои душата на новопреставилия се Божий раб в селенията на праведните! Господ да утеши близките му в тези нелеки за тях дни, като им дарува сили да превъзмогнат скръбта от тежката загуба. Вечна и блажена да бъде светлата му памет", пожелава патриарх Неофит в своето съболезнование за кончината на Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в.

Последвайте канала на

БТА
1173 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2019.11.27 | 20:59

4

БПЦ - купчина брадати комунисти.

2019.11.27 | 20:58

3

НАЙ-ИСКРЕНИ ПОЖЕЛАНИЯ ВСЕКИ ЛЮБИТЕЛ НА СОЦА ДА ИДЕ ПРИ НЕГО СКОРО.

30 години едно и също....

2019.11.27 | 18:03

1

още някой ще трупне ли точки!??!

На мен не ми липсва не ме занимавайте с

2019.11.27 | 19:28

2

е те ся всички комунета ще се спукат да се..
Кат почина цяло семеиство с две деца преди една две седмици в катастрофа нищо всички малчът ся оле мале ко стана, та съболезнования та тъга... много ша им липсва. ЛИЦЕМЕРИ ЧЕРВЕНИ

Добави коментар

Водещи новини