Протест в подкрепа на бащата, който се бори да не върнат децата му в Норвегия

Родители се събраха в подкрепа на Чавдар Георгиев пред столичното 122-ро училище. Той е баща на две деца, за които има голям риск да бъдат върнати в Норвегия.

След 12-годишен съвместен живот с норвежка, Чавдар Георгиев се разделя с нея, а майката попада в затвора. Въпросът сега е къде ще останат децата – в България или в Норвегия.

Днес е и последното заседание на Апелативния съд у нас, който ще реши къде ще останат децата.

„Надявам се представените от нас доказателства да бъдат разгледани обективно и съдът да вземе решение с идеята за доброто бъдеще на децата. До края на януари майка им ще получи присъда. Делото е с минимална 6-годишна присъда”, коментира бащата пред БТВ.

Той обясни, че ако майката влезе в затвора, децата му ще бъдат дадени на приемни семейства.

„Те ще бъдат разделени, няма да им дават да говорят на български, за да не помнят и баща си. Аз няма да ги видя до 18-годишна възраст”, допълни Чавдар Георгиев.

Коментари

 1. 2019.11.08 | 10:05

  Какаъв е този коментар свършеха ли се българките не са но явно е живял там срешнал е влюбел се е оженил се и са се родили дечицата да са му живи и здрави И УСПЕХ В СЪДЪТ НО БИ ТРЯБВАЛО ЗАКОНА НА БЪЛГАРИЯ ДА Е НА ТВОЯ СТРАНА КЪССМЕТ ......А ВИЕ МЕСТО ПОТКРЕПА ЗА ЧОВЕКА !!! НЕ Е ИСТЕНА БЪДЕТЕ ДОБРИ ХОРА И ПОЗИТИВНИ САМО ТАКА ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ПОЗИТИВНА ЕНЕРГИА КЪМ ВАС САМИТЕ

 2. 2019.11.08 | 09:29

  тука на мангалите ако им взземат децата за престъпления - как щесе дисциплинират и как ще слушкат. ще станат най почтенните граждани.

 3. 2019.11.08 | 07:55

  Свършиха ли се българките?

 4. 2019.11.08 | 07:54

  Свършиха ли се българките та сега ревеш,или си имал друга цел ?

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Кое е събитието на изминалата седмица?

Кое е събитието на изминалата седмица?

Избрано от Интернет