Вицепрезидентът откри международно изложение за текстилна техника и продукти в Пловдив

  • 07 ноември 2019 14:21

  • 199
  • 0
Вицепрезидентът откри международно изложение за текстилна техника и продукти в Пловдив
© Президентство

Вицепрезидентът Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , откри международното изложение за текстилна техника и продукти „ТексТейлър Експо 2019“, което се провежда в Международен панаир Пловдив.

Участниците в тазгодишното второ издание са 75 от осем държави – България, Германия, Гърция, Испания, Китай, Румъния, Холандия, Турция. 13 професионални и висши училища от България също са представени на изложението. „Няколко дни ще имаме възможност да се запознаем с последните технологични достижения на текстилната индустрия, да се докоснем до продуктите на българските производители, до идеите на младите дизайнери, които ще прославят България по света. Произведеното в България винаги е било гаранция за качество“, посочи Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , в приветствието си. Вицепрезидентът благодари на чуждестранните партньори, които са се включили в изложението.

Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , изтъкна значимата роля и високия престиж на Международния панаир в Пловдив, който за пореден път става арена за създаване на контакти и обмяна на идеи, съобщиха от прессекретариата на Президентството.

„Пловдив винаги е давал възможност на младите хора да изразят себе си, да покажат съзидателната си мощ“, посочи вицепрезидентът. „Бъдете различни, за да бъдете незаменими“, обърна се Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , към младите участници, като цитира иконата Коко Шанел. В богатата съпътстваща програма на изложението е включен и конкурс за млади дизайнери.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
199 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини