София Прайд с позиция за скандала с Волен Сидеров в БНТ

  • 02 октомври 2019 11:09

  • 1624
  • 8
София Прайд с позиция за скандала с Волен Сидеров в БНТ
© Булфото (архив)

"Мога да предложа Джамбазки да отиде да оглави гей парада. Той е гей". Това заяви в предаването Референдум Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, лидер на партия "Атака", минути преди да бъде изведен от телевизията с полиция. Това написаха във "Фейсбук" страницата си от "София Прайд".

"Предвид тези актуални събития, София Прайд категорично застава зад Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО –! Осъждаме остро нападките на основа на действителна или предполагаема сексуална ориентация от страна на Сидеров, защото те нямат място в един цивилизован политически дебат в една европейска демократична държава. Да бъдеш гей не е позорно. Позорно е това да бъде използвано като компромат.

Призоваваме за избори без омраза! И подчертаваме, че ако господин Джамбазки преосмисли политическите си ценности, вратите на организационния комитет на прайда са отворени за всеки", се заявява още в позицията.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1624 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Гост

2021.06.12 | 20:37

8
Аман от извратеняци- пък и крякащи...
даа

2019.10.03 | 15:20

7

Сидеров не е казал, че е позорно да си гей - напротив, който е такъв да се обяви за да не бъде изнудван /което е и становището на прайда/. Така помага на джамбито да се отърве от компромати.

k

2019.10.02 | 13:11

6

На тия пък кой им иска обратното мнение. Бъркайте си по дупките и не ни занимавайте. Естествения отбор ще ни отърве от вас. Баста.

2019.10.02 | 11:36

4

Ай стига ве,вие пък каква работа имате да се бъркате в тоя случай или сте на всяко гърне мерудия,че да не забравят хората че ви има...! Колкото до Джамбазки,в София се знаят някои неща за него,но правилно отбелязвате,че те не трябва да имат значение...Аз обаче искам да направя един коментар на предната статия,че нямаше поле за коментари към нея...Аделинче или както ти е там името...много си малка явно и не знаеш,че Волен хич не е в политиката от 2005,а от зората на демокрацията в началото на 90-те можеш да го видиш на снимки на някои от големите седесарски митинги от онова време! Втората ти грешка,е че не допускаш за възможно Сидеров да е под влияние на наркотици,а то е точно така,само че не става дума за опиати,а за стимуланти към които въпросния е развил тежка зависимост! Не че е толкова превъртял та да не знае какво прави.Наистина всичко е планирано,но стимулантите му дават сили да го направи без да му пука от никой и от нищо!

к

2019.10.02 | 13:10

5

Сидеров винаги е бил троянски кон на `братска` русия. не че беше единствен. Защо мислиш в онези години се цепиха толкова пъти? Всеки път, когато се опитаха да ни откъсната от `братската` геополитическа посока се ползваха стандартните методи на разделение и омаскаряване.

боби

2019.10.02 | 11:28

3

Българио, прибери си вересиите!!! За гейската общност всеки е добре дошъл!

2019.10.02 | 11:22

2

Гейовете застават зад Джамбазки :D :D

2019.10.02 | 11:19

1

ясно е, че са против Волен

Добави коментар

Водещи новини