Депутат от ВМРО: БХК мълчат за изнасилваните старци, а хленчат за изнасилвачи и убийци

  • 01 октомври 2019 17:50

  • 3361
  • 4
Депутат от ВМРО: БХК мълчат за изнасилваните старци, а хленчат за изнасилвачи и убийци
© БТВ

Лицето Кънев (председателя на Българския хелзинкски комитет Красимир Кънев – б.р.) през последните години натрупа страшно много негативи. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ депутатът от ВМРО Борис Вангелов по повод искането на партията главният прокурор да прекрати дейността на Българския хелзинкски комитет.

Чували ли сте да защитават изнасилваните старци по селата? За тези смачкани съдби не съм ги чувал да се произнасят. Но когато става дума за изнасилвачи и убийци, започват да хленчат дали им се сменя редовно сапунът в килиите, заяви Вангелов.

Ние като българи не можем да търпим това. Тяхната намеса е от години, но стана особено популярна покрай делото "Полфрийман". Българският хелзинкски комитет от години изгражда мрежи на влияние - водят се съдии по семинари, гощавки и т.н., добави депутатът.

Подозираме, че по-късното насрочаване на делото е, за да може Полфрийман да напусне страната, каза Вангелов.

Приема се, че съдебната власт е независима, но тя не може да е независима от суверена, от българския народ. На българския народ трябва да се дадат отговорите защо се освобождава Полфрийман, защо не се приемат становищата на Софийския градски съд, на затворническата администрация и защо Българският хелзинкски комитет го подкрепя, заяви още Борис Вангелов.

Последвайте канала на

Novini.bg
3361 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2019.10.02 | 17:59

4

https://www.youtube.com/watch?v=UO5hkzXUgE4

Патриот

2019.10.01 | 22:33

3

Да си върви да трепе австралийците. Може и в други подобни държави да го изпратите. Нека се изпотрепат! Защото и в затвора го храним! Тая западна ценност!

Стара жена

2019.10.01 | 22:28

2

Та нали точно затова ги създадоха тези комитети и организации - всичко работи срещу България. Уж сме в един съюз - да не верваш, никога няма да се получи!

smyrt

2019.10.01 | 19:55

1

смърт за всички отрепки от бхк!

Добави коментар

Водещи новини