Петьо Блъсков: Калпакчиев, Кънев и Полфрийман са си биз-бизе

  • 01 октомври 2019 16:47

  • 1882
  • 5
Петьо Блъсков: Калпакчиев, Кънев и Полфрийман са си биз-бизе
© Нова телевизия

В цялата тази ситуация има един очевиден факт и не знам защо не се говори за него, тъй като именно той е обрасъл с разправии. Фактът се състои в това, че наш съд освободи предсрочно един убиец без никакви основания. Това е плашещият и зловещ факт. Такова мнение изрази в студиото на ''Плюс-минус'' по Нова телевизия журналистът Петьо Блъсков по повод предсрочното освобождаване на Джок Полфрийман.

,,Съдия Калпакчиев, Красимир Кънев (председателят на Българския хелзински комитет, бел. р.) и Полфрийман са си биз-бизе. Те са се награждавали взаимно, издигали са се един друг за хора на годината... какво повече да говорим?!'', коментира още журналистът.

,,Убиецът просто не трябва да бъде пускан на свобода'', допълни още Блъсков и обвини БКХ, че има отношение в предсрочното му освобождаване, тъй като от тяхна страна е дошла характеристиката, според която Полфрийман е бил ''много добър човек''.

,,Не мога да кажа, че нашето становище по този случай е имало решаваща роля. Освен това искам да заявя, че лицето Джок Полфрийман никога не е било номинирано за човек на годината от нас – той е бил номиниран от негова съгражданка. Тази неистина продължава да се разпространява умишлено от някои медии'', обясни в студиото на предаването и Радослав Стоянов от БХК.

По думите на Стоянов решението на съда за предсрочното освобождаване на Полфрийман е било ''добре обосновано''.

Novini.bg
1882 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2019.10.02 | 14:26

5

Путьо герберско и пеевско ,знаеш ли колко убийци на са в затвора бе удавник такъв ,заради правораздавателната и разследващата клоака .Знаеш ли колко разбойници бандити и престъпници се разкарват и управляват държавата на биз бизе бе долен подлог

2019.10.01 | 18:50

4

А бе... ,тоя Блъсков много остарял и подпухнал ве...?!Блъсков,все едно,че го е...Блъскал някой трактор ,,Беларус"...

bhjk

2019.10.01 | 17:23

3

бхк трябва да се избесят публично по стълбовете и да висят там една година докато им окапят месата. за назидание на всякакви предатели, боклуци, чужди слуги и отцеругатели.

2019.10.01 | 17:07

2

И тоя вкараха в игрите си !!

Off

2019.10.01 | 17:02

1

Петьо Пу

Добави коментар

Водещи новини