Илияна Йотова връчи почетни плакети на столетници ветерани от войните

  • 25 септември 2019 13:50

  • 249
  • 0
Илияна Йотова връчи почетни плакети на столетници ветерани от войните
© Президентство

Почетни плакети за заслуги връчи вицепрезидентът Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , на столетниците ветерани от войните поручик Диньо Георгиев и капитан Недьо Лазаров.

В Стара Загора вицепрезидентът се срещна с Областния съвет на Съюза на ветераните от войните на България и Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва. „Благодаря ви, че служите на България. Вие – хората, отдали целия си живот на родината, сте нашият пример за родолюбие. Вие доказвате, че морал, чест и достойнство, отговорност и обич към България са изконни човешки ценности, а не са само красиви думи, които пълнят лозунгите и речите на политиците.“ С тези думи Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , приветства присъстващите.

Благодарение на всички вас нашето поколение гради бъдещето си в мир. Но светът отдавна не е бил толкова тревожен и опасен и не бива да забравяме, че за мира трябва да работим всеки ден – така, както вие ни завещахте“, изтъкна вицепрезидентът.

Вицепрезидентът Йотова увери, че с президента Радев ще продължат да бъдат гласът на хората, както обещаха преди три години. „Продължаваме да отстояваме националните интереси, да градим силна държава със силни институции, които работят за хората“, посочи Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България ,.

В приветствието си вицепрезидентът подчерта, че България трябва да има самочувствието на силна и суверенна държава, която отстоява своите позиции. „Иска ми се ние, съвременните политици и хората на държавни постове, да имаме поне частица от самочувствието, смелостта и волята на дедите ни отпреди 111 години, които се противопоставиха на Великите сили и отстояха независима България“, заяви Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България ,.

По думите на вицепрезидента българите сме успешни винаги когато сме единни. „Нека да превъзмогнем разделението и работим за една голяма кауза – модерна и просперираща държава, с достоен живот за всеки“, призова вицепрезидентът Йотова, цитирана от прессекретариата на Президентството.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
249 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини