С богата фолклорна програма Добринище отбеляза своя празник

  • 23 септември 2019 09:55

  • 797
  • 0
С богата фолклорна програма Добринище отбеляза своя празник
© Община Банско

В Деня на независимостта на България, Добринище чества своя празник. Това съобщиха от пресцентъра на Община Банско.

Георги Икономов и депутатът Александър Мацурев бяха официални гости на тържеството и не скриха вълнението си заради отправената покана да бъдат заедно с гражданите на Добринище на този ден. Много местни състави участваха в програмата, а публиката възторжено ги аплодираше.

Поздравителни адреси от еврокомисар Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова, старши комисар Дойчин Дойчинов и Георги КостовГеорги Костов Георги Костов е роден през 1967 г. в град Хасково. Той е завършил Висш технически университет в - директор на Агенция "Митници", бяха получени в чест на събитието и прочетени от сцената. Георги Икономов поздрави жителите на този прекрасен град и каза, че българщината, подвигът и стремежът за свобода са добродетели, които са повод за гордост и трябва отговорно да се съхраняват.

Празникът на Добринище и Денят на независимостта на България са събития, които възраждат патриотичния дух и припомнят забравени усещания за дълг и отговорност към делата, посветени на Родината.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
797 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини