Светльо Витков към Трифонов: Щом партиите са лоши, ти защо ще правиш партия?

  • 12 септември 2019 12:30

  • 24449
  • 23
Светльо Витков към Трифонов: Щом партиите са лоши, ти защо ще правиш партия?
© Фейсбук

Лидерът на "Глас Народен" Светльо ВитковСветльо Витков Светослав Емилов Витков, още известен като Светльо Витков или Светльо от „Хиподил“, e певец, използва социалната мрежа "Фейсбук", за да изрази мнението си по повод една от последните публикации на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в, в която той упрекна тези партии, които все още не са върнали надвзетите субсидии.

Публикуваме мнението на Витков без редакторска намеса:

Драги Слави,

Ще си карам на „ти”, защото се познаваме отдавна. Прочетох поста ти и оставих първичните емоции да отминат. Сега и отговора:

Срокът за връщането на надчислените от Министерство на финансите субсидии, бе ясно дефиниран и гласуван от депутатите в парламента по твоя воля, които ти и екип тъй страстно нападате: Връщат се до края на 2020 година! Оттук насетне, кога и как ще ги върнем в законния срок до края на 2020 та година, ще го решим ние, а не някой друг. Не взимаме субсидия от повече от 2 години, както ти правилно отбелязваш и тези надплатени 15 000 лв. са поради грешка на Министерство на финансите, както ти отново отбелязваш правилно.
Тогава те питам – наша ли е вината или на министерството на финансите?

Но друго е важно, Станиславе!

Жалкото е, че нападаш Глас Народен и мен. Дори ни наричаш “убити”. Ако смяташ, че сме такива и скачаш срещу нас, това показва само срещу кого смееш да скочиш. Нищо повече.

Ако Глас Народен и моята персона са виновните за състоянието, в което е днес суверена, както твоите сценаристи наричат народа си, с радост ще се оттегля.

Странното е, че не нападаш тези, които носят истинската вина. Защо? Нима те е страх? Ако не те е... защо не поканиш отново премиера Борисов на интервю?

Колкото до това, че премахването на субсидиите на партиите унищожавало малките партии… не бях прав. Извинявай! Това ще унищожи всички партии, за които държавата не е работила или не работи, за да останат само 3-те – ГЕРБ, БСП и ДПС. Или не?! Останалите ще отидат при спонсори. Знаеш как е.

Ще ти кажа и къде отиват субсидиите на партиите. Голяма част от тях отиват в две телевизии, защото медийните им пакети за участие при избори започват от над половин милион лева. Няма ли те там, как 1,3 милиона пенсионери да те видят, че да гласуват за теб?

Ти хубаво изкара колко взимат партиите, но защо не изкара колко им искат телевизиите за медийни пакети по избори?
И част от тези пари не отиваха ли и за бюджетирането и на твоето предаване? Не ги връщай! Никой не ти ги търси!
В шоуто ти, ти представяше партиите за нещо лошо. Тогава защо ще правиш партия?

Та, Слави, накратко… не позволявай на хора, на които им плащаш, да пишат от твое име, да те излагат и да ти създават излишни врагове. Най-страшни са тези врагове, които нямат какво да губят. Аз нямам какво да губя, Слави. Не съм злопаметен, че ме оклевети по телевизиите и след това се извини, че съм си купил Мерцедес със субсидия. Нямам злоба към теб и екипа ти. По-скоро се замисли ти какво имаш да губиш, АКО влезеш в политиката. Тръгваш по моя път в нея, не аз по твоя и макар да получиш на първите избори голям процент гласове, какво ще се случи година след това…? Само премахване на субсидиите и намаляване на броя на депутатите ли е това, което ще промени страната ни към добро? Каква е политическата ти платформата в образование, култура, спорт, икономика, социална политика и т.н.? Това е важно, както и механизмите, чрез които ще се случи. Ако се случи.
И накрая един безплатен съвет от „убит” общински съветник, ако позволиш, защото виждам, че много омраза са събрали, надявам се, само хората около теб, а тя не е добър политически съветник:
Омразата накрая погубва всички. Затова се пази от хора, които са изпълнени с нея!

Оставам с уважение

Светльо

Novini.bg
24449 23

Свързани новини

Коментари 23

Добави коментар
Arcadium

2019.09.12 | 13:13

2

Да може да си купи още един Мерцедес, като теб от субсидиите.

Делян

2019.09.14 | 14:47

23

С този мерцедес го виждах доста преди да основе партията. Много сте манипулирани! А и лесни за манипулация.

сфф

2019.09.13 | 20:28

22

за да си купи стар мерцедес със субсидията

Gogo

2019.09.13 | 07:03

21

Светлйо не можеш да стигнеш слави затова. Ти си никой светлйо

Диян илиев

2019.09.13 | 04:32

20

Единствения начин да отговориш на партиите е като създадеш друга партия по силна от тяхната. Виждате без партия какво става с протестите. Ко ми се прави и тоя парцал на герой, че той ще задава въпроса защо Слави прави партия.

пламен

2019.09.13 | 00:03

19

ЕДНА ПАРТИЯ Е ДОБРА КОГАТО Е ЧЕСТНА КЪМ БЪЛГАРСКИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ,А ТЕЗИ КОЙТО СА СЕГА В ПАРЛАМЕНТА ДОКАЗАХА ,ЧЕ ОСВЕН ДА ВЗЕМАТ ДЪРЖАВНИ ПАРИ ЗА ДРУГО НИЩО НЕ СТАВАТ.ХОРА СЪБУДЕТЕ СЕ ,ЛЪЖАТ ВИ ДОЛНОПРОБНО А ИСКАТ ДА ИМ ГЛАСУВАМЕ ДОВЕРИЕ ,ПРИ ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ ДЪРЖАВАТА ЩЕ СТАВА ОЩЕ ПО ЗЛЕ ,А НИЕ ЩЕ СТАВАМЕ ВСЕ ПО БЕДНИ

2019.09.12 | 20:59

18

za da moje da si kupi star mertsedes sas sobsidiata - kato teb - nikakva polza ot teb

Соня

2019.09.12 | 16:28

17

За да те няма теб Витков ?И ти много ооо се ояде вън и за теб затвор

1

2019.09.12 | 15:38

16

Еми да си назначим един цар и готово. Щом всички са "маскари". И така следващите петстотин години, докато някой ни "освести".

Гост

2019.09.12 | 15:37

15

От един дол дренки сте двамата плешивци, Витков!

2019.09.12 | 15:37

14

za da si képi mertsedes

Добави коментар

Водещи новини